akcej Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Nie-swietujmy-11-listopada---jest-zimno-chlodno-i-ponuro,wid,12003068,wiadomosc.html?ticaid=19aed#czytajdalej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Uważasz,że w listopadzie nie jest zimno i ponuro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 w niektorych przypadkach medycyna jest bezradna.Tez uwazam, ze w listopadzie jest szaro buro i ponuro. Ale zdecydowanie bardziej cenie 11 listopada niz 4 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 A może lepiej od razu zrobić co drugi dzień niedziele,a między niedzielami wolną sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Jeśli uważamy, że 11 Listopada jest naszym świętem, to w tym święcie uczestniczy Bierut, Gomułka, bo to jest kontynuacja tej tradycji" Co autor miał na myśli;)A po za tym są moje imieniny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 zaraszales Bieruta? e sciemniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Już nie zdążyłem bo i tak nawet jak by dożył do moich pierwszych imienin to i tak go wcześniej go na imprezę do Moskwy zaprosili;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 woytas masz racje 11 listopada jest ważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 No tak,na 22 lipca przeważnie nie było zimno i ponuro,choć jakoś tak nie tak jak trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Frasyniuk za wszelką cenę chcę jeszcze, choć na moment zaistnieć w mediach. Nie sądze by był to mądry pomysł, ale przez 1-2 dni dziennikarze będą mieli emat"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 No tak, Frasyniuk nie załapał się na 11 listopada 1918r. i jak zwykle bywa, ma żal do świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Pan Frasyniuk szuka okazji do zaistnienia , to niewątpliwe.PS Martian , jesteśmy imiennikami. I nie damy ruszyć 11.11 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 To i ja dopisuje sie do listy ;))11.11 rulezzzz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 jak ja Was wszystkich w jeden dzien odwiedze - sam niewiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Ja proponuje przenieść Święta Wielkanocne na lipiec,w końcu lany poniedziałek nikomu by nie przeszkadzał.Boże Narodzenie na koniec stycznia,śnieg gwarantowany.11 listopada na 3 maj,na pewno nie będzie ponuro.A 3 maj na 22 lipca,jakby nie było świętowaliśmy kilkadziesiąt lat i powrót nie będzie trudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.