pawel888 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 U mnie widać zmiany, deszcz padał wczorajszej nocy. Śnieg opuścił sie o jakieś 15-20cm.Teraz +5 i słoneczko :)Oby tylko nie dopadało<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Gdynia-w nocy -2, roztopy pozamarzały. Kicha. W dzień około 0.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 U mnie tak samo pozamarzało co się roztopiło. Ale na polach już są zielone i czarne plamy (yeah !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 U mnie jak na razie same straty .Była sobie altanka .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 tak to jest, jak się oszczędza na płotkach śniegowych na dachu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 e przez plotki kumplowi pol dachu dachowek polecialo lacznie z plotkami.Ja mam rozbijacze czy jak sie takie cos nazywa - takie kolce ustawione w szachownice i przezylo 2 ostre zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Nie było by dramatu gdybym zdjął maty które były dachem altanki .Dawały cień w lato i swobodny przewiew ,ale zimą nie wytrzymały naporu śniegu .Nauczka na przyszłość i nowe wyzwanie przy odbudowie altanki .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 zd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.