Jump to content
  • 0

Klamra - proszę o wasze zdanie

huk 100

Question

daje tu klamrę z aukcji ale już zakończonej więc nie powinno być problemu z modem - mam pytanie do was co o niej sądzicie chodzi o oryginalność - ja nic nie chcę sugerować - wypowiem się później -pozdro http://www.allegro.pl/item900955014_oryginalna_klamra_urzednikow_lasow.html

Recommended Posts

Frozzer ja sie nie obrażam nie mam 16 lat mogę sie trochę w... ale za chwilę przechodzi - sam wiesz jak kiedyś sie złapaliśmy - przeprosiłem na priva i zaprosiłem .Teraz wysłałem ci na pocztę foto , ale nie lubię jak ktoś rżnie ....... czasami jak oglądam różne publikacje i strony internetowe też pokazywane są na wzór jako oryginały kopie - czasami to się też zdarza - raz kupiłem minta :):) i dostałem nauczkę i radze innym trzymajcie się od mintów z daleka jak już pisałem 65 lat po wojnie a ich przybywa :):)

Frozzer na pewne tematy już nie ma co wracać bo tylko stare demony wybudzimy nikomu nie każe ze mną sie zgadzać gdybym miał choć cień że to oryginał kupiłbym ją ale akurat u Niemców znalazłem jeszcze taniej -pozdro

prawdę mówiąc to mnie też się nie podoba,ostatnio na giełdzie wrocławskiej kilka oficerskich lewych klamer się pokazało,zostały przywiezione z czech.były to cynkowe hj i coś tam jeszcze dokładnie nie pamiętam było to kilka miesięcy temu poszły po około 140 zł,jak świeże bułeczki.nie posiadały widełek.sprzedawcą był mój znajomy,też zalogowany na allegro.

daje tu klamrę z aukcji ale już zakończonej więc nie powinno być problemu z modem - mam pytanie do was co o niej sądzicie chodzi o oryginalność - ja nic nie chcę sugerować - wypowiem się później -pozdro http://www.allegro.pl/item900955014_oryginalna_klamra_urzednikow_lasow.html

panie Piotrze wybaczy pan ale ja pozostanę przy swojej wersji -Lipy. to co pan pokazuje na aukcji to kopia klamra po 65 latach bez rys brudu można powiedzieć sterylna - panie Piotrze ja okres niemowlęcy mam za sobą co do PS bo pan wspomniał to zaczęto wywalać moje linki nie wygodne dla pan w normalniej dyskusji tłumaczą tym iż dopuściłem sie ataku - a tobie Frozer coś wyślę na pocztę trochę twojego oryginału z którym już sie męczę parę lat - ps.już nie chcę twojego prezenty odpuść sobie -pozdro

stg1971 we Wrocku to teraz hulaj dusza piekła nie ma jelenie do nas ":):) najfajniej jak gostek wystawia klary można powiedzieć w przystępnych cenach - i taka nawijka jest -proszę pana po lewej stronie to klamry oryginalne a po prawej to kopie -kopie po 80 zeta a oryginały po 180 zeta - no to daj pan oryginał - gostek odchodzi a fako przesuwa następną klamerkę z kopi na oryginały :):)

panie Piotrze a kto by pomyślał ? zaczęło sie wyśmiewaniem z moich wykopów poprzez propozycje dorobienia mi poroża przez zakup od pana mintów z aledrogo aż do zarejestrowania sie pańskiego na Odkrywcy witamy pana :):):) a co do pańskiej kolekcji to pisałem panu na PS że podziwiam - i to jest prawda mam nadzieje że podzieli sie pan z nami wiadomościami a jak tak bardzo pana kuję na PS (zresztą nie tylko pana, mam tam stałych fanów ) to zastanowię sie na wykasowaniem tam mojego pobytu - pozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information