Jump to content

Proxima większa cewka

lew_1988

Recommended Posts

Panowie, proxima juz trochę czasu jest na rynku słyszało się na forach co jakiś czas o nowej większej cewce do niej i jakos temat jakby ucichł. Mam więc Pytanie do Pana Arkadiusza wykrywacz jest dla mnie świetny jednak przydałaby sie ta cewka czy będzie ona w końcu czy nie? Resztę kolegów prosiłbym też przy okazji o opinię na ten temat czy też odczuwacie lekki niedosyt i czekacie na nowa cewkę?

Widzisz u mnie jest jeden okop w srodku lasu wcale niezakrzaczony ostatnio fanty były( głownie drobnica łuski, nakretki od granatów),ale mam pewien niedosyt zwłaszcza,że o większej cewce juz dawno było słychać. Wykrywacz mi bardzo pasuje i wzrost srednicy cewki o kilka-kilkanaści cm wcale mi nie przeszkadza, nie chce kupowac narazie niczego innego do kopania żelastwa a zasieg chciałbym zwiększyc. czy jezeli cewka by sie nie pojawiła to jest jakas możliwośc jej dorobienia we własnym zakresie lub zamowienia u kogos zrobienia takiej cewki?

Może testy nie są zadawalające pod względem zwiększenia zasięgu. MXT/DFX 300 mają standardowo wielkie cewki i zasięg nie jest większy od mniejszych w które wyposażano je poprzednio. Test większej cewki do tejona, również zerowy wzrost zasięgu http://www.garysdetecting.co.uk/tesoro_web.htm

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Witam
Minęło kilka ładnych miesięcy i cisza :( czyżby ta cewka to był tylko faktycznie mit bez pokrycia ?? Może ktoś coś słyszał ??;) a może producent by uchylił rąbka tajemnicy jak idą prace nad nową cewką i czy można jej się spodziewać jeszcze w tym roku ??
Proxa jest całkiem fajna ale przynajmniej ja mam lekki niedosyt głębokości :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information