Szumsk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 A Hebda skąd masz już 2 karteczki /?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Mikołaj już był, Hebda się na zajączka" awansem załapał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hehe to teraz musi spokojny być xD i czekać na kolejną amnestie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Wy szukać wy znaleźć .SAndra4321 forum miejsca warte odwiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 A bo to wiadomo Toska ile w iej" Sandry ?Gdybym chciał żeby ktoś mi nadał miejscówke też bym napisał powabna kreciczka"...większa szansa że mnie nie oleją ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Boję się o Hebdę... Jak On zniesie informację, że jestem tu nowy na tej stronie tag ze nieznam sie za bardzo.pozdrawiam" napisał Sandra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Tia ? Jak przeczyta co Sandra napisała przed chwilą a dziale sprzęt " to mu przejdzie... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ale nick Sandra" rzuca się w oczy...A'propos - miałem kiedyś kota który się rzucał w oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 W sensie że asasyn jakiś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 To ja :-)Nie po oczach Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Okej, nie wiedziałem.Mea culpa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hahaha! Jedna Sandra a tyle radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hahaha ;)Yeti, ale przyznaj że tamto ciężko będzie przebić. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Znów wyjdę na tego złego, ale się nie przyznam. Przynajmniej raz w tygodniu są duuużo lepsze kfiatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 I tu pojawia się problem...ON / ONO / ONA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 I co Hebda na to. To również jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hmmm, po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że masz rację, ale jak dla mnie to to jednogłośnie ogłoszone zostaje hitem tygodnia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Miejmy Yeti nadzieje że dla niego też to problem...miejmy nadzieje ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 To moja następna propozycja: może orientację kolega zmieni ( bez podtekstów) chłopów tu ci dostatek może któryś by reflektował, no i wtedy1.Nie trzeba dzwonić itd.2.hi hi hi hi hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Zauważyłem,że szykuje się nowa poszukiwaczka.W ogłoszeniach szuka informacji kto ma na zbyciu wykrywkę do odsprzedania.Pewnie będzie też chciała,żeby ją przeszkolić.Czy czasami tym ogłoszeniem nie zainteresował się nasz przesympatyczny kolega Hebda i dlatego zamilkł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Przed godziną na forum ujawniła się kol. Sandra:witam. jeżeli jesteście w wieku od 13 do 18lat bo ja lubię chodzić ze swoimi rówieśnikami bo ja jestem w tym wiekua i jeszcze jeżeli jesteście z Tomaszowa maz.to morze byśmy wypadli na wspólne wykopkigg 18763239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hebda, działaj :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 to niech się sama najpierw odezwie do mnie na gg:5429589 tylko bez podpuch!:Pwróciłem z pracy dlatego milczałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ta Sandra4312. to chłopak cały czas pisze miałem", mówiłem" a nie wydaje mi się żeby ciągle się mylił(a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ja już nie wiem, czy to dla Hebdy ma znaczenie. Wychodzi na to, że sam nie wie czego chce :-)PS Patrząc na karierę Sandry, niech się lepiej pospieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.