Skocz do zawartości

Troszke z rejonu łuzyc.

feld

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
narazie tyle..bo syn mi na biurko z zabawkami wjechał i krzyczy ..pusc baje na momputerze..wiec przyszlemu poszukiwaczowi musze chwilowo ustapic miejsca..
Napisano

To tez moj osobisty traf..juz kiedys było na forum.Chodzi o pokazanie roznorodnosci znalezisk w tym rejonie.Rad miedzy Lubaniem,a Zgorzelcem.

Napisano

Takie tez mozna znalezc...Odpryski walk w rejonie Lubania-Zgorzelca.Las w okolicach msciszowa..Oczywiscie mij trafik.

Napisano

Cześć feld,interesujesz się rejonem Zgorzelca,u Siebie trafiłem taki kubeczek z Wrociszowa Dln (pałacyk).NapisGruss aus Nieder Rudelsdorff",jeśli był byś zainteresowany to pisz na priv.pzdr!

Napisano
Jak napislaem 2 ostatnie zdjecia były juz na forum w poscie-o Lubaniu.Zdjecia robił kolega Wilcz u mnie w domu.Rzeczy te zostały przezemnie wykopane.Prosze czytac co pisze.Wyraznie było napisane,ze te fotki juz były.Chodziło mi o pokazanie roznorodnosci tematu i znalezisk w danym terenie.
Napisano
Ciepłe lody jak nie zaprzestaniesz tendencyjnych wypowiedzi to się pożegnamy.
Widziałem te zdjęcia w wersji papierowej, z analogowego aparatu i są to zdjęcia fantów, które trafił feld.

pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie