feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Znane juz zdjecie ..tez moje i tez moj rejon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Troche chodzenia kolo zniszczonych karczm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Miejsce koło mnie,gdzie wyładowywano Polskich jencow ..z transportow kolejowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 To mozna wykopac.koło starych browarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Smietniczki RAD-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Smietniczek przy pierwszowojennym obozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 I znow rejon radzieckich ziemianek..troszke srebra i złote dwa okucia.Co oni wyrabiali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 wstawiaj większe fotki, bo nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Tez fajny trafik..jeden z wielu w pewnym ciekawym miejscu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 narazie tyle..bo syn mi na biurko z zabawkami wjechał i krzyczy ..pusc baje na momputerze..wiec przyszlemu poszukiwaczowi musze chwilowo ustapic miejsca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 To tez moj osobisty traf..juz kiedys było na forum.Chodzi o pokazanie roznorodnosci znalezisk w tym rejonie.Rad miedzy Lubaniem,a Zgorzelcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Takie tez mozna znalezc...Odpryski walk w rejonie Lubania-Zgorzelca.Las w okolicach msciszowa..Oczywiscie mij trafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 feld - postaraj się wrzucać większe foty - dajesz takie małe jak znaczki pocztowe :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Cześć feld,interesujesz się rejonem Zgorzelca,u Siebie trafiłem taki kubeczek z Wrociszowa Dln (pałacyk).NapisGruss aus Nieder Rudelsdorff",jeśli był byś zainteresowany to pisz na priv.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Gratulacje, daj lepszą fotke kalkomanni na tym hałerku.Tylko nie znaczek pocztowy:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Witam.Widze ze rojon owocuje:)Ladne fanty pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 Jak napislaem 2 ostatnie zdjecia były juz na forum w poscie-o Lubaniu.Zdjecia robił kolega Wilcz u mnie w domu.Rzeczy te zostały przezemnie wykopane.Prosze czytac co pisze.Wyraznie było napisane,ze te fotki juz były.Chodziło mi o pokazanie roznorodnosci tematu i znalezisk w danym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Ciepłe lody jak nie zaprzestaniesz tendencyjnych wypowiedzi to się pożegnamy.Widziałem te zdjęcia w wersji papierowej, z analogowego aparatu i są to zdjęcia fantów, które trafił feld.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.