fidzir Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 na porządne wykopki jeszcze troche poczekamy bo zanim zejdą te śniegi i woda to chyba nas maj zastanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Ja wczoraj bylem pół godzinki w lesie i dwa groszki aluminiowe w stanie krytycznym i wpinka w kształcie rakiety (bomby)i nic po za tym :)ale jutro może lepszym fantem zawieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Na chodnikach,jeśli nie zadzieramy główki do góry,pojawiają się monetki z przed opadów śniegu.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Ja też zacząłem kopać, i co?Wyskoczył mi przedwojenny pistolet-zabawka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 ja juz wczoraj chodzilem,dzisiaj, i jutro z rana lece bo pola ladnie sie odslonily:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 dzisiaj pogoda dopisała,w polu bloto,ale można miejscami poszukać,fanciki wyskakiwały fajne...jutro ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Jeszcze 4 dni temu można było pokopać, wczoraj już było ciężko(Patrz foto) a dzisiaj to w ogóle niemożliwe(patrz foto nr2)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 nr2.Na dworze około -3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Powrót zimy to powrót zimowych zajęć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 nooooo widzę, że przygotowany to ty jesteś :))byłem w zeszłą niedzielę - nie było źlemyślę, że w tę niedzielę będzie podobnie.....zobaczymy.zapowiadają jakieś opady śniegu....może nie będzie sypać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Cześć Tyfus.U mnie od wczoraj pada śnieg i ma padać do poniedziałku.Więc wyjścia w teren mam z głowy na dłuugoo:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 dzisiaj znów zmarzły paluchy:)ziemia zmarźnięta na ok 6cm ale da rade:)-10łusek od mośka stan bdb-5łusek menlicher-łuska od działka IŁabyłem ze 2-3godzinya,i jeszcze 2zł i dwie 50groszówki z jednego dołka więc na wino będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 śnieg w lesie jeszcze leży:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Strach kopać jak ziemia zmarznięta.Ja już w tym roku zarysowałem saperką rączkę od Lebela wz 86,...Wole poczekać jak całkiem gleba rozmarznie.Nie wybaczyłbym sobie uszkodzenia polskiego orła a to przecież delikatny towar:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Swoją drogą żółto w tym wątku:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 heh,amnestii jakos niet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Szumskiego do paczki Wam brakuje- będzie akich trzech, jak tych dwóch, to ani jeden"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 :D:D:D:DSzumsk pewno w szkole:)ja już tego problemu nie mam ale jutro znów do pracy:/ale dzisiaj,za godzinę dwie zaczyna się balw końcu 3zeta to już jabcok z wyższej półki tj jakieś 8cm nad ziemią:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Żadnego szumska nam tu nie brakuje Yeti a już tym bardziej formowania z nim paczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Nie płacz będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Stock84 widzę przygotowania w teren idą pełną parą :) Piwko podstawa , czyżby Zwierzyniec ? Widzę przygotowania na wrzesień po książka kapania wrześniowa na Lubelszczyźnie Głowackiego i Sikorskiego . Ja jak na razie też książki o wrześniu, ale o obronie Lublina w 39 . Pozdrawiam i powodzenia w terenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 u nas w lubuskim śnieg padał dzisiaj ale i tak twardo się kopało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 i moniaki mój skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Cześć. A w Lubelskim , a przynajmniej w Lublinie dziś padał deszcz ze śniegiem. Około 16 ładnie świeciło słonce ,ale już za późno było by ruszyć w teren . Teraz znowu pada śnieg. Jedna powiedzonko w marcu jak w garncu sprawdza się . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Dzisiejsza drobnica. Niestety ziemia strasznie zmarznięta. I do tego śniegu spadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.