Czlowieksniegu Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Nie trzymam*...* coby nie zapeszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 To będziesz jak po renowacji.Trzymaj się.Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie.tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Szczurek, ty wiesz...że ja wiem :)mocno trzymam kciuki, będzie OK.od razu po wyjściu daj znać.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Będzie dobrze, trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Zaraz po chlastaniu" wracaj bo trzeba w końcu integrować się.No nie.A tam gadżety czekają no i to wszystko i do gabloty-powtórz".Trzymaj się kolego.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Zdrowia kolego, dużo zdrowia i nadziei. Nie trać wiary a wszystko się uda. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 chłopaki, pewnie się ze mnie uśmiejecie, ale mam stracha jak cholera :-((jak mnie uśpią i będę widział światełko w tunelu to oczywiście mam tam nie iść??? ;-) mam rację?? ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Korzystaj wtedy z opcji- wyślij @ do moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Trzymaj się kolego, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki 15 maja za Ciebie.pozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Będzie OK Chłopie!!! Tyle fantów jeszcze przed Tobą.Trzymam wszystko co mogę za Ciebie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Szczurek bez numerow prosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Mordo Ty moja...I teraz chciałbyś nick mieć zmieniony na: T1000, Transformers czy Robocop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Maj 2010 Autor Share Napisano 18 Maj 2010 nie Yeti, nadal jestem starym, poczciwym Szczurkiem tylko po małym klepanku - remoncie ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Panie, jakbym nie klepał, ciągle mi wiata autobusowa wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Maj 2010 Autor Share Napisano 18 Maj 2010 tiaaaa... koń by się uśmiał... ale jakie ładnie pielęgniarki na oddziale były... jak otworzyłem oczy to myślałem ze ja w raju... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 jadro ci usuneli ? Biedaczek ... Witaj w swiecie zywych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 A tam jadro ważne, że są rączki do kopania :)Wracaj do zdrowia!pozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Maj 2010 Autor Share Napisano 18 Maj 2010 jądro miażdżyste między kręgami L4-L5... pozostałe jądra w porządku są... te dwa też ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Jakoś można to powiązać z cud-miód pielęgniarkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Maj 2010 Autor Share Napisano 18 Maj 2010 potrzeba jest matką wynalazku ;-) a tak na serio jak się człowiek na patrzy to lżej mu się na sercu robi a i konwersacja z takimi aniołami podnosi na duchu i ból uśmierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 cze Szczurek :))) jak się cieszę, że cię czytam ;)wracaj szybko do formy :))-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Witam Ciebie bardzo serdecznie po renowacji.To teraz przez pół roku przeglądy.Przeżyjesz.Za dwa albo trzy miesiące będziesz z wykrywką już po polu ganiał.Ciesze się że masz to już za sobą.Wypada mi życzyć Tobie zdrówka,zdrówka i fantów,które na Ciebie czekają.tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.