Hebda Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 Witam,wróciłem z pracy,odpaliłem program 1..polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 każdy Niemiec ma dwa nazwiska,swoje rodowe i Auschwitz ,każdy obcokrajowiec słysząc "niemiec od razu kojarzy to z Auschwitz"Niemcy nie maja lekko...Ciekaw jestem w co np grają tam dzieciaki na kompie..siedzi mikroszkop przy kompie i gra w Call of Duty a za nim dziadek walczący w IIwś siedzi i się patrzy...hehBardzo dobry program,syn H.Franka mówi chyba to co Niemcy teraz myślą i czego żałują..tak mi się napisało,pozatym że miałem pracę na egzamin mat. ptprzeciw sterotypom Niemca jako kata"(16/20:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Prymitywni ci Niemcy. Auschwitz to może jest kojarzony z Niemcami przez żydokomunę wspieraną przez rożne Wybiórcze i El Paisy, natomiast nam, Polakom słowo Niemiec" kojarzy się z Wrześniem, z haniebnym układem sowiecko-hitlerowskim (współcześnie odnowionym), z Grunwaldem, mordem w Ciepielowie, Westerplatte, Eurokołchozem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 ... z dziećmi z Wrześni, wozem drzymały i volkswagenem golfem trójką lekko bitym z małym przebiegiem w dieslu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Witam , chyba nie ma wyjścia ... zatem . Na Berlin ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Kolego bandolero, z całym szacunkiem, ale nie uogólniaj proszę. Mnie, pomimo że jestem rownież tak jak Ty, Polakiem słowo Niemiec" nie kojarzy się tak jak Tobie. Pozdrawiam G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 więc z czym się tobie kojarzy wujku dobra rada"?:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Najpierw niech kolega Bandolero obejrzy ten program (w miarę możliwości),a dopiero potem wysuwa swoje wnioski i spostrzeżenia .Nie wszyscy Polacy mają takie prymitywne poglądy polityczne jak TY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Bandolero-Rosjanie zapewnie kojarzą Ci się z Katyniem,Czesi z tchórzliwymi oportunistami(Niemcy to już wiemy)...Zlituj sie,wojna skończyła się ponad 60 lat temu,trzeba pamiętać kto ją wywołał ale to już historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ale którą? W Europie,czy na Pacyfiku?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 A jakie to ma znaczenie, którą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 aa o którj i w jaki dzień to leci? i pełna nazwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 którj to znaczy której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 leciało 14.I. koło północy jeszcze trwał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Zacznijmy od pisania od nowa podręczników.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 i volkswagenem golfem trójką lekko bitym z małym przebiegiem w dieslu" - zniszczyło mnie to totalnie ;-)))))))))Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.