Hebda Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Napisano 13 Styczeń 2010 Witam,wróciłem z pracy,odpaliłem program 1..polecam!
Hebda Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Napisano 13 Styczeń 2010 każdy Niemiec ma dwa nazwiska,swoje rodowe i Auschwitz ,każdy obcokrajowiec słysząc "niemiec od razu kojarzy to z Auschwitz"Niemcy nie maja lekko...Ciekaw jestem w co np grają tam dzieciaki na kompie..siedzi mikroszkop przy kompie i gra w Call of Duty a za nim dziadek walczący w IIwś siedzi i się patrzy...hehBardzo dobry program,syn H.Franka mówi chyba to co Niemcy teraz myślą i czego żałują..tak mi się napisało,pozatym że miałem pracę na egzamin mat. ptprzeciw sterotypom Niemca jako kata"(16/20:)
bandolero Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Prymitywni ci Niemcy. Auschwitz to może jest kojarzony z Niemcami przez żydokomunę wspieraną przez rożne Wybiórcze i El Paisy, natomiast nam, Polakom słowo Niemiec" kojarzy się z Wrześniem, z haniebnym układem sowiecko-hitlerowskim (współcześnie odnowionym), z Grunwaldem, mordem w Ciepielowie, Westerplatte, Eurokołchozem itp.
danieloff Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 ... z dziećmi z Wrześni, wozem drzymały i volkswagenem golfem trójką lekko bitym z małym przebiegiem w dieslu:-)
satron1200 Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Witam , chyba nie ma wyjścia ... zatem . Na Berlin ! ;)
motylanoga Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Kolego bandolero, z całym szacunkiem, ale nie uogólniaj proszę. Mnie, pomimo że jestem rownież tak jak Ty, Polakiem słowo Niemiec" nie kojarzy się tak jak Tobie. Pozdrawiam G
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Napisano 14 Styczeń 2010 więc z czym się tobie kojarzy wujku dobra rada"?:)pozdro
bruner0 Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Najpierw niech kolega Bandolero obejrzy ten program (w miarę możliwości),a dopiero potem wysuwa swoje wnioski i spostrzeżenia .Nie wszyscy Polacy mają takie prymitywne poglądy polityczne jak TY.
emes Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Bandolero-Rosjanie zapewnie kojarzą Ci się z Katyniem,Czesi z tchórzliwymi oportunistami(Niemcy to już wiemy)...Zlituj sie,wojna skończyła się ponad 60 lat temu,trzeba pamiętać kto ją wywołał ale to już historia...
maku955 Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 aa o którj i w jaki dzień to leci? i pełna nazwa ?
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Napisano 14 Styczeń 2010 leciało 14.I. koło północy jeszcze trwał:)
Cronos Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 Zacznijmy od pisania od nowa podręczników.Pozdro
Nebelwerfer Napisano 15 Styczeń 2010 Napisano 15 Styczeń 2010 i volkswagenem golfem trójką lekko bitym z małym przebiegiem w dieslu" - zniszczyło mnie to totalnie ;-)))))))))Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.