Skocz do zawartości

Program z synem H.Franka..

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
każdy Niemiec ma dwa nazwiska,swoje rodowe i Auschwitz ,
każdy obcokrajowiec słysząc "niemiec od razu kojarzy to z Auschwitz"
Niemcy nie maja lekko...
Ciekaw jestem w co np grają tam dzieciaki na kompie..
siedzi mikroszkop przy kompie i gra w Call of Duty a za nim dziadek walczący w IIwś siedzi i się patrzy...
heh
Bardzo dobry program,syn H.Franka mówi chyba to co Niemcy teraz myślą i czego żałują..

tak mi się napisało,pozatym że miałem pracę na egzamin mat. ptprzeciw sterotypom Niemca jako kata"
(16/20:)
Napisano
Prymitywni ci Niemcy. Auschwitz to może jest kojarzony z Niemcami przez żydokomunę wspieraną przez rożne Wybiórcze i El Paisy, natomiast nam, Polakom słowo Niemiec" kojarzy się z Wrześniem, z haniebnym układem sowiecko-hitlerowskim (współcześnie odnowionym), z Grunwaldem, mordem w Ciepielowie, Westerplatte, Eurokołchozem itp.
Napisano
Kolego bandolero, z całym szacunkiem, ale nie uogólniaj proszę. Mnie, pomimo że jestem rownież tak jak Ty, Polakiem słowo Niemiec" nie kojarzy się tak jak Tobie. Pozdrawiam G
Napisano
Najpierw niech kolega Bandolero obejrzy ten program (w miarę możliwości),a dopiero potem wysuwa swoje wnioski i spostrzeżenia .Nie wszyscy Polacy mają takie prymitywne poglądy polityczne jak TY.
Napisano
Bandolero-Rosjanie zapewnie kojarzą Ci się z Katyniem,Czesi z tchórzliwymi oportunistami(Niemcy to już wiemy)...Zlituj sie,wojna skończyła się ponad 60 lat temu,trzeba pamiętać kto ją wywołał ale to już historia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie