olin Napisano 25 Styczeń 2012 Napisano 25 Styczeń 2012 Kolego HASAG40 nie z Twierdzy a z lotniska:) Pzd
HASAG40 Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 brawo dla kolegi PAWEL :-) a co się tyczy odznaki olina nie ważne z kąd ta odznaka tak czy siak lipa 100% niestety mimo wszystko pozdrawiam
HASAG40 Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 i jeszcze pancerka na koniec reszta pozniej:-)
lain Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Koledzy olin i Sloma1 : Odznaki są z całą pewnością kopiami.Nie ma co iść w zaparte.Polecam popytać o nie na wehrmacht-awards.com lub choćby allegro-cafe militaria.Skoro temat Niemieckie odznaki bojowe" ma być jakimś wyznacznikiem oryginalności,choćby dla ludzi uzupełniających kolekcje na aukcjach,to trzeba to jasno powiedzieć.
Trooper85 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Kurde, ja się na odznakach nie znam, ale jakby mi ktoś chciał wcisnąć takiego oryginalnego" spadochroniarza, jeszcze z nabitym z tyłu RZM" to bym chyba padł ze śmiechu.@olin, taki sam oryginał" trzymam właśnie w ręku, kupiłem go kiedyś chyba za 5zł, tylko złoty kolorek musiałem sobie we własnym zakresie dorobić. Albo dałeś sobie wcisnąć ciemnotę i teraz głupio Ci się przyznać, albo sam ciśniesz ciemnotę żeby błysnąć na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.