woytas Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Nie róbcie tych samych błędów, jakie popełnił przemysł muzyczny. Nie zgadzajcie się na ściąganie filmów z sieci, tak jak to się dzieje z muzyką - takie ostrzeżenie dla filmowców przekazał Bono, lider zespołu U2. Muzyk znany ze swojego zaangażowania w walkę o prawa człowieka stwierdził, że internet można kontrolować, ak jak robią to w Chinach" http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7418566,Bono__Internet_mozna_kontrolowac__Tak_jak_to_robia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Nie. W ogóle trockistów nie lubię i inszego lewactwa. Tfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 wychowani w mtv nastoletni buntownicy..nowe hordy małolatów, biorą przykład z ameryki..melodyjki romantyczne byle miło się słuchało..wszyrko raczej o miłości, a o buncie raczej mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 To chyba nie było a propos i exilibris przedmówcy? Cannibal Corpse w MTV nie widziałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 z emtivi to ja sie wychowalem na beavis and butthead :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 z telewizji najlepiej lubię jak jest wyłączona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Yeti bluznisz:)Ja kiedys widzialem CC w mtv,ale to byla polowa lat 90:)ostatnimi razy widzialem ich na polsacie w Ace Ventura..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Stedke- Ty nie pisz, że Wam w przedszkolu MTV puszczali!!! Jak ja chodziłem dwadzieścia lat wcześniej do przedszkola, to nam Misia Uszatka czytali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 A teraz pocałujcie Misia w d... Też się zdarzyło.pzdr.ps.Czyżby jakiś podtekst polityczny ze strony autora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Mihura- i teraz jest problem. Wszyscy słyszeli-wszyscy widzieli...Tyle, że niestety nie ma po tym śladu. Ja się na tą Dobranockę, akurat, nie załapałem :-(PS Sam nie wiem, czy to nie aby kolejna legenda miejska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Nie. Nie legenda.Był głos,ale bez wizji.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Tak Yeti,tak... ;)Chcesz z mlekiem czy czarna na nerwy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 ja w koszulce cc smigalem na wuef w piątej podstawowki, ale wszyscy sie dziwnie na to gapili :)niestety kazda kapela ktora sie w tv pokazuje, tej ja nie szanuję.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.