viking191 Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 ostatnio pojechałem na swoją starą miejscówkę w okolicach Bielska Podlaskiego to co zastałem na miejscu załamało mnie totalnie jama na jamie. Apeluje do tego co zapuścił się na tą miejscówke o zakopywanie po sobie JAM bo nie były to dołki tylko JAMY chodzi mi o miejscowość Hołody jak cię tam dorwę to zobaczysz. Przez takich ******* jak ty leśnicy nas ganiają.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 14:43 29-12-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking191 Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 fotki wrzucę niebawem bo nie bralem aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulski Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 bez wyzwisk prosimy:)moze to lisy nakopaly jam?albo kroliki?nie slyszales o tym ze w pl jest inwazja krolikow?ktos podobno z australii przywizol w bagazu podrecznym i mu uciekly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Czy Ty aby nie powinieneś już spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking191 Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 bardzo ciekawe fanty z Iwś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Może to był kret od Thomsona?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ez wyzwisk prosimy:)"hulski, w takiej sytuacji tylko to pozostało!! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 To na pewno był ten kret - dowiedział się, że Thomson. chce się go pozbyć i zmienił rewir;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Zapraszam na Mierzeję, właśnie stamtąd wróciłem.Rozkopane na pałę ziemianki, powywalany złom i niewybuchy na wierzchu nie robią na mnie wrażenia - to samo jest w 3mieście, gdzie kopię najczęściej.Ale do k...y nędzy! Obkopywanie dużej sosny i wyrąbanie wszystkich korzeni i połowy pnia, żeby wyciągnąć fant (na 99% MG), to już jest przegięcie! Gdyby jakiś baran zadał dobie trochę trudu i zakopał potem dół, to jeszcze by uszło. Ale po co? MG wyciągnięte i jazda do domu. Żeby było śmieszniej, miejsce akcji znajduje się centralnie na wydmach. Mam nadzieję, że leśni złapią tego gnoja.Mierzeja wygląda z roku na rok coraz gorzej. Smutny widok - rozryty każdy metr ziemi, pełno złomu i współczesnych śmieci po poszukiwaczach (puszki od piwa i paczki fajek w ziemiankach i pod co drugim drzewem, zużyte baterie - to nie wczasowicze). Żenada Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 :)Myślę, że oni nie muszą do nas przyjeżdżać po fanty :)Moim zdaniem to robota miejscowych, bo raczej nikt nie chodzi na wykopki z siekierą. Musieli się sporo namęczyć. Ślady świeże, góra sprzed 3-4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.