vonbromberg Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 http://www.rp.pl/artykul/398485.html - ale jaja. Od teraz nie lubię potomków Chazarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 No i co ja biedny mam sobie teraz pomyśleć?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Że jak nie opanujesz offtopów to będzie czerwień.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Najlepsze jest to:izraelski naukowiec o polskich korzeniach przez jednych został określony jako wariat i antysemita,"Żyd antysemita- doskonałe:)))))))Przypomina mi to raport o antysemityzmie w Polsce, który wydaliła z siebie komisja tuskowego rządu, w którym to raporcie za największego antysemitę uznano żydowskiego dziennikarza Katawa Zara!!!! Socliberałom nie podobają się używane przez Zara formuły typu: iedoholocaustowani żydzi", oważydostwo", ogół żydostanu", rzymani na michnikowym garnuszku panowie neofilosemici", zdeprawowana żydowska siedziba narodowa", syjonistyczny kurnik tropikalnych żydów" itd.Pozdrav :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Offtopów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Chcesz dać order nie będę się wzbraniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Zwróćcie uwagę na ten fragment:O Polsce! To była dla Żydów prawdziwa ojczyzna. Mój ojciec, umierając w Izraelu, mówił właśnie o Polsce! Kraju, do którego tęsknił i uważał za swoją prawdziwą ojczyznę. Tak mówił o Polsce stary Żyd umierający w państwie żydowskim, w Ziemi Obiecanej."Oooo jak mi żal pismaków GW, jak oni podle musieli się poczuć, słysząc takie słowa od Żyda! Przecież według komisarzy historycznych Michnika (Gross, Bikont, pani z ŻIH, której nazwiska nie pomnę bom starzec itp.) Polska była dla Żydów piekłem! Toż tu każdy Żyd musiał walczyć co dzień o przetrwanie, bo każdy Polak ino czyhał by go obrabować i zamordować! Nie wierzycie? Przeczytajcie Strach" Grossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Izrael to kolonia stworzoną przez stany i przez nich rządzona. Wywierając naciski na graniczące państwa i zdobyczne(przez stany) errorystyczne" narody(u nas to się partyzantka nazywało jak walczyłeś z najeźdźcą)) wprowadzają destabilizację, na której zarabiają miliardy dol. i darmoropę).Przykre jest, że Polska chce się stać Izraelem, tylko nie z pomocą szczerych" sojuszników, tyko pełnym kłamst i obłudy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Karpik rozwin temat, bo jeszcze tego nie slyszalem, stany tworzyly panstwo Izrael, moze byc ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Karpik, troszkę mylisz fakty, choć zasadniczo masz rację. Wszelako to nie USA, lecz Wielka Brytania podarowała Żydom arabską ziemię, w zamian za pożyczki z żydowskich banków (tak zwana Deklaracja Balfoura z 1917 roku). Faktem jest natomiast, że USA od początku bezwzględnie wspierają Izrael finansowo, militarnie i politycznie. Wiąże się to z tym, że silne i wpływowe lobby żydowskie jest drogocennym składnikiem amerykańskiego elektoratu, a poza tym znaczny odsetek elit politycznych stanowią również Żydzi, że nie wspomnę o żydowskich bankierach, których zawsze i wszędzie się szanuje i słucha, z oczywistych względów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 A jak się ma do tej iemi Obiecanej" Stary Testament? Czy to też fikcja? A Faraon,plagi?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 cairo- Nie piszę o utworzeniu państstwa" tylko o czasie kiedy wzięto je pod skrzydełko narodu żydowskiego za oceanem:) Dalej poszło/idzie gładko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor1956 Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Mamy więc Żydów prawdziwych i tych mniej" prawdziwych - autor dokonał selekcji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 Autor książki rozróżnia Żydów pod względem kulturowo - religijnym i biologicznym. Myślę, że badania mtDNA obu grup pozwolą rozwiązać ten problem. Prawdopodobnie jest to już dawno zbadane, ale ze względów politycznych nie jest publikowane. Wystarczy zbadać mtDNA osoby o nazwisku Levi lub Cohen [rody obsługujące Świątynię Jerozolimską i Arkę Przymierza, pisał chyba o tym poseł Śpiewak w Gazecie Wyborczej] i porównać je z mtDNA Palestyńczyków. Nie wierzę, że to nie zostało już dawno zbadane. Jeżeli ja na to wpadłem, to naukowcy amerykańscy i izraelscy już dawno i siedzą cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Gazeta Wyborcza z 24.12.2009 dodatek DF potwierdza ród lewickich" jako obsługa Świątyni Jerozolimskiej - artykuł o stelli znad j. Galilejskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.