Skocz do zawartości

Naród żydowski został wymyślony

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsze jest to:
izraelski naukowiec o polskich korzeniach przez jednych został określony jako wariat i antysemita,"
Żyd antysemita- doskonałe:)))))))
Przypomina mi to raport o antysemityzmie w Polsce, który wydaliła z siebie komisja tuskowego rządu, w którym to raporcie za największego antysemitę uznano żydowskiego dziennikarza Katawa Zara!!!! Socliberałom nie podobają się używane przez Zara formuły typu: iedoholocaustowani żydzi", oważydostwo", ogół żydostanu", rzymani na michnikowym garnuszku panowie neofilosemici", zdeprawowana żydowska siedziba narodowa", syjonistyczny kurnik tropikalnych żydów" itd.
Pozdrav :)

Zwróćcie uwagę na ten fragment:
O Polsce! To była dla Żydów prawdziwa ojczyzna. Mój ojciec, umierając w Izraelu, mówił właśnie o Polsce! Kraju, do którego tęsknił i uważał za swoją prawdziwą ojczyznę. Tak mówił o Polsce stary Żyd umierający w państwie żydowskim, w Ziemi Obiecanej."
Oooo jak mi żal pismaków GW, jak oni podle musieli się poczuć, słysząc takie słowa od Żyda! Przecież według komisarzy historycznych Michnika (Gross, Bikont, pani z ŻIH, której nazwiska nie pomnę bom starzec itp.) Polska była dla Żydów piekłem! Toż tu każdy Żyd musiał walczyć co dzień o przetrwanie, bo każdy Polak ino czyhał by go obrabować i zamordować! Nie wierzycie? Przeczytajcie Strach" Grossa.

Izrael to kolonia stworzoną przez stany i przez nich rządzona.

Wywierając naciski na graniczące państwa i zdobyczne(przez stany) errorystyczne" narody(u nas to się partyzantka nazywało jak walczyłeś z najeźdźcą)) wprowadzają destabilizację, na której zarabiają miliardy dol. i darmoropę).

Przykre jest, że Polska chce się stać Izraelem, tylko nie z pomocą szczerych" sojuszników, tyko pełnym kłamst i obłudy....

Karpik, troszkę mylisz fakty, choć zasadniczo masz rację. Wszelako to nie USA, lecz Wielka Brytania podarowała Żydom arabską ziemię, w zamian za pożyczki z żydowskich banków (tak zwana Deklaracja Balfoura z 1917 roku). Faktem jest natomiast, że USA od początku bezwzględnie wspierają Izrael finansowo, militarnie i politycznie. Wiąże się to z tym, że silne i wpływowe lobby żydowskie jest drogocennym składnikiem amerykańskiego elektoratu, a poza tym znaczny odsetek elit politycznych stanowią również Żydzi, że nie wspomnę o żydowskich bankierach, których zawsze i wszędzie się szanuje i słucha, z oczywistych względów...

Autor książki rozróżnia Żydów pod względem kulturowo - religijnym i biologicznym. Myślę, że badania mtDNA obu grup pozwolą rozwiązać ten problem. Prawdopodobnie jest to już dawno zbadane, ale ze względów politycznych nie jest publikowane. Wystarczy zbadać mtDNA osoby o nazwisku Levi lub Cohen [rody obsługujące Świątynię Jerozolimską i Arkę Przymierza, pisał chyba o tym poseł Śpiewak w Gazecie Wyborczej] i porównać je z mtDNA Palestyńczyków. Nie wierzę, że to nie zostało już dawno zbadane. Jeżeli ja na to wpadłem, to naukowcy amerykańscy i izraelscy już dawno i siedzą cicho.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie