Skocz do zawartości
  • 0

Nieśmiertelnik DRK

Nazir

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

materiału nie brakuje,nierdzewka.blaszka orginalna ,czy po wybiciu np.jakiejś jednostki ss ,dobrymi czcionkami ,to rozpoznanie jej będzie cholernie ciężkie.

Napisano
To jak to było - blacha DRK była wybijana maszynowo a numer żołnierza był dobity ręcznie czy maszynowo, bo jak ręcznie to nie mogło się zdarzyć że był niedokładnie wybity lub innymi wybijakami?
Napisano
w poście napisałem że raczej ok,stwierdzenie orginalnośći na podstawie fotek elementów typu blaszki,odznaki,jest mało możliwe,chyba że towar jest prosty i jawny.generalnie dobrze wygląda,można sprawdzić na podstawie kilku elementów o których wszyscy wiemy.abcd wiem że masz dużą wiedzę w temacie,nie protestuję,pozdrawiam,robert.
Napisano
wielu opiera się na wykazie,porównań z innymi swoimi orginałami,ważna jest czcionka i system pisania,litery z szablonu ,l najważniejsza rzecz to rew.i tu generalnie wszystko widać,jak wiesz o co biega to ok.
Napisano
Dla mnie to oryginał, a tak na marginesie to ciekawy jestem komu by się opłacało robić kopie czegoś takiego, no chyba,że odwrocie widniej napis CHINA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie