Skocz do zawartości

Najman vs Gołota

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W sumie to miło mnie zaskoczyli bo spodziewałem się, że Pudzian zabije Najmana dopiero w drugiej rundzie coby sobie jeszcze polsat zarobił pare groszy na reklamach między pierwszą a drugą rundą. Ale dziś przeczytałem, że Pudzian miał ponoć gorączkę przed walką i nie chciał się specjalnie męczyć. I strategię marketingową polsatu trafił szlag...
Napisano
Jak ktoś się trochę zna, to zauważył, że JEDYNY atak Najmana, Pudzian obronił w stylu typowym dla karate. A później były już tylko niskie kopnięcia (najskuteczniejsze przeciw bokserom). Ilu z was miało okazje walczyć na ringu (bo już nawet nie zapytam o ulicę)? Ładne technicznie walki są tylko na chińskich filmach...
Napisano
Jak ta walka miała podtekst prywatny juz wcześniej meli starcie a pozatym medalik strasznie kozaczył (konfrencja prasowa ) i obił mu morde pudzian . A styl mi się podobał pojechał jak z kupą gnoju wole to niz wygrana bo był więcej czasu na górze" pozdro!
Napisano
Mimo wszystko potrząśnięcie Najmanem się przydało. W cytowanych dziś wywiadach nie dość, że mówi jak człowiek, to i o Pudzianowskim wyraża się pozytywnie ( żeby nie napisać, że w superlatywach ).
Albo mocno rozum Mu Pudzianowski obił, albo rura zmiękła, albo wcześniejsze odzywki były sztuczne.
Napisano
Piku, Wasz AKMS" napier**la sie od 15 lat na różnych matach i ringach. Stąd, jakieś tam, pojęcie ma. A, że i w broni palnej się orientuje, to już cud prawdziwy!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie