sap1768 Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 Ja też wolę browarek w terenie, zawsze można rozpalić ognisko ;), swoją drogą było tylu chętnych i co się z wami stało?
devill_2006 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Napisano 28 Styczeń 2012 Nas jest grupa 5 osób dobrze się już znających i zgranych czasem jest nas 8 doliczając kolegów z sokołowa ;)Na piwo jesteśmy chętni żeby poznać pasjonatów z takim samym hobby.Do tego tematu rzadko już zaglądam
Seba440 Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 Panowie ja zawsze na tak . Tylko pogoda w teren raczej nie dopisuje ... Ale zawsze można coś wykombinowac.
conRado_66 Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Witam, ja także chętnie bym się zintegrował na świeżym powietrzu przy browarku, latam od niedawna z Bounty Hunterem Lone Star i jestem trochę świeży w temacie ale nie zgodzę się z przedmówcą że Iganie som mocno przechodzone. Wyszło od jesieni na przedpolach.
warrior65 Napisano 27 Luty 2012 Napisano 27 Luty 2012 Witam.Gratuluję conRado. Piękne rzeczy. Ja chodziłem kilka lat temu pod Iganiami, ale ze sprzetem na żelastwo, więc kolorku mało nakopałem, trafiły się jakieś monetki i guzik,ale sporo fragmentów kul i kulek od kartaczy, ale to muszę do muzaum oddać, dobrze że przypomnieliście mi o Iganiach.Jeszcze się troszeczkę ociepli i ruszam z fisherem f4.A właśnie, może ktoś z kolegów miał do czynienia z f4 i pomoże z ustawieniach, było by szybciej niż z instrukcją po polach i lasach się pałętać.
Vantar Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 Witam, dziś dopiero odszukałem ten wątek. Jestem z okolic Siedlec :) dokładnie gmina Wiśniew. Chciałbym dać odpowiedź na zdjęcia i wpis kolegi devill_2006 ze zdjęć z krzyżem o których napisał iż to jest ciekawe miejsce. Tak, jest dość ciekawe ze względu na swoją historię, tutaj prezentuję nowe zdjęcia z tamtego terenu, do miejsca ze zdjęcia mam 3km :)
garetuss Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Tez bym sie dołaczył do wyprawy. Dajcie znac gdzie i kiedy?
RIDER Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Wyprawa Vantara niestety nie wypaliła.Długo w temacie eksploracji?
bellial Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 ja bede w sierpniu w okolicach Siedlec ale bardziej nastawiam sie na przeczesywanie okolic mlynow , oraz pozostalosci po dworkach oraz drogach w ich okolicy a nie na militarke
DonRegius Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 Witam wszystkich jestem nowy w temacie latam z rutusem proxima... Chetnie bym wylecial na jakies wspolne kopanie... Moj mail kukiwar@poczta.onet.pl
bellial Napisano 14 Wrzesień 2012 Napisano 14 Wrzesień 2012 DonRegius szkoda , ze tak pozno sie odezwales bo biegalem w tamtych okolicach z piszczalka przez kilka dni , ucząc sie nowego sprzetu , jesli interesuje Cie militarka [ mnie nie ] odezwij sie na ace46@wp.pl , jesli kolorek ..... to wybierz sie gdziekolwiek w promieniu 60 km od Siedlec XIX wiek bedzie wychodzil w kazej wsi za przyslowiawa stodołą . Poszukiwanie starszych monet wymaga pracy i szczescia czego Ci zycze
DonRegius Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 ok dzieki za info i trud:) jakos daje rade.. jeden kompan sie odezwal i sobie troche piszczymy
danielw4 Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 kopiących jest wielu,tylko się nie ujawniają
bellial Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 odezwe sie do Was przed nastepnym pobytem w Polsce to chetnie dolacze na jakis spacer
sap1768 Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 W jakich okolicach Siedlec chodzisz?
bellial Napisano 4 Lipiec 2013 Napisano 4 Lipiec 2013 w sierpniu ponownie odwiedze okolice Siedlec jak ktoschce polatac to.....
egon88 Napisano 14 Lipiec 2013 Napisano 14 Lipiec 2013 Witam wszystkich. Kopał ktoś coś nad Bugiem lub w okolicach Sokołowa. Jestem nowy w temacie i chętnie poznał bym jakieś ciekawe miejsca właśnie w tych okolicach...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.