Skocz do zawartości

Siedlce i okolice

devill_2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jestem z okolicy chętnie wybiorę się w teren. 514624849
Mogę zaproponować 6.12.2009.
Posiadam GTI chętnie wymienię doświadczenia w terenie.
Napisano
Wypad pod względem towarzyskim się udał gorzej z fantami wyszła manierka radziecka od groma łusek ppsz przekleństwo ;) jedna moneta, plomba i pierścionek no i 3,70zł ;) Był to rekonesans w okolicy miedzyrzeca podlaskiego teren zryty kupa niezakopanych kraterów
Napisano
devill a gdzie dokladnie byliście??? tam jest tyle ciekawych miejsc i takie żeczy tam wychodzą, tylko troszke wiedzy gdzie i co dokładnie i można kopać, obok samej obwodnicy kopaliśmy ciekawe żeczy i to poczyis dołkach , ludzie z PI-kusiami wyorywóją złom a kolorejk zostaje.POZDRAWIAM
napisz gdzie byliście dokładnie
Napisano
Cześć maxim. Pisz na gg to pogadamy.
Z miejscówkami to problemu nie ma trochę się poczyta trochę posiedzi nad mapami. Gorzej jest trafić na nieprzekopane miejsce ;)
Napisano
witam mam tylko pulsara 4 bo ace nie miałem jak odebrać z warszawy dzisiaj chętnie pisze się na niedziele pomóc pokopać mój tel 508 271 695 prosze o smsa jakby było miejsce a jak nie to mogę dojechać własnym a nawet kogos zabrać pozdrawiam.
Napisano
niestety nie odbierał telefonu autor postu ani nie podał w smsie dokładnej miejscówki zdjeć nie widać więc chyba łowy słabe były ale i tak pisze się na następne spotkanie a tak propo skończyłem historie a w mojej bliskiej rodzinie są wykładowcy z ap siedlce także mapy ,miejscówki itp mogło by być łatwiej wyszukać ale widze zainteresowania zbytnio nie ma .pozdro dla wszystkich może ktoś konkretny się kiedyś znajdzie wiadomo wszystko kwestia cierpliwości.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie