mjut Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Witam.Czy spotkał się już ktoś z takim fantem? prawdopodobnie nakrętka do czegoś, z wizerunkiem wielbłąda i palmy. Miejsce- przedwojenny poligon WP.
mjut Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Zaznaczę jeszcze, że przedmiot ciężki jak na rozmiar.
kdp77 Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 Pasta do butów poszukam starej gazety gdzie widziałem reklamę takiej tubki i jak znajdę dodam fote
slapek Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Witam.Może jest to pokrętło od lampy naftowej??
obert8 Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 zatyczka od garbu wielblada )))))))a na powaznie moze cos od mebli
Kiler Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Mam takie zakrętki również. Są to typowe zakrętki z tubek, ale co w nich było i dla mnie nadal pozostaje zagadką. Nawet w zakrętce masz pozostałości tubki, które możesz normalnie wykręcić.
mjut Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Napisano 17 Grudzień 2009 Dzięki Kiler, tak się spodziewałem, że od tubek właśnie. Ciekawe co w środku było...
mjut Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 Temat podbijam przed weekendem, gdzie wszyscy wrzucą milion rzeczy na ID :)Może ktoś coś jednak wie na temat tego camela?
Pytanie
mjut
Witam.
Czy spotkał się już ktoś z takim fantem? prawdopodobnie nakrętka do czegoś, z wizerunkiem wielbłąda i palmy. Miejsce- przedwojenny poligon WP.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.