Mruk Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2009 WitamJak w temacie, czy jest jakiś domowy" sposób żeby usunąć to ustrojstwo? Mam uplamioną skaj w samochodzie i nie wiem czym to zlikwidować. Wiem, że istnieje jakiś remover ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Z góry dzięki za pomoc.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Próbowałeś zmywaczem do paznokci, bądź jakimś rozpuszczalnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Super Glue Remover w sklepach dostaniesz, poszukaj na necie lub drogeriach, lub inny rozpuszczalnik do klei cyjanoakrylowych, aceton też powinien pomóc tylko ostrożnie z nim bo wypala dziury:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Aceton aceton i aceton.Lej acetonem czekaj potem znowu lej itd itp...Jak kiedyś zalałem tubus od lunety to tylko mi aceton pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 octan etylu - szybko paruje ale powinien zadziałac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2009 próbowałem przemywać nitro lecz nic nie dało, spróbuje zmywaczem dzięki PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 aceton to raz a swiezy klej mozna zmyc ciepla woda z mydlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Kiedyś uświniłem klejoną szkopską maselnice i jedyne co pomogło to drapanie żyletka.Wszelkie inne patenty zniszczą Ci przedmiot razem z supergilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 dzięki, jednak to chyba zostawię tak jak jest, za wiele nie zdziałam, a tylko zniszczyć mogę.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.