Skocz do zawartości

Premiera repliki Opel Blitz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A dla mnie jest to bezsensowna dewastacja zabytkowego samochodu. Nie pochwalam takich działań, co innego gdy wykorzystuje się podzespoły współczesnych, popularnych pojazdów. Lublin/Gaz 51 w tej chwili to już rarytas i przerabianie takiego pojazdu jest po prostu wandalizmem.
Napisano

A nie prosciej bylo upodobnic tego Lublina do Chevroleta widocznego na fotce ? .... roboty i kombinowania znacznie mniej a i obciachu by nie było, a na wystepy poznowojenne taki pojazd jak znalazł.

Napisano
A ja się Patron zgadzam z Michałem - zniszczenie takiej rzadkości jak Lublin na coś na podobieństwo pojazdu, którego nadal na zachodzie jest sporo to zbrodnia.
Do tego to zrobienie jest takie sobie.

JaH - FWP
Napisano
Ta grupa ma wiecej takich pomyslow swietnych". Np. Junak z koszem koszmarnie skundlony i pomalowany ala wehrmacht albo armata czarnoprochowa na rekonstrykcji z 39' w Zorach.
Napisano
Mozecie sie tu rozpisywać na ten temat i miesiąc tylko co to tak naprawde ma zmienić opisywani ludzie mają takie a nie inne podejście do sprawy i raczej nic tego nie zmieni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie