atlantic Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 za browara się opłacało. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Taki chlebaczek, na pasku stempelek lecz słabo już widoczny data 1944 i jakiś napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Manierka lecz bez kubeczka. Tak że się opłaciło trochę pomarudzić, gdyż te dwa fanciki wpadły dodatkowo do odznaki i wieńca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 A to dostałem na pchlim targu w UK, koszt 2,5 funciaka za dwie sztuki. Rok wydania 1940, na zimowe wieczory jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 niezle sie kolega obłowił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Witam szanownych kol.Oto mila niespodzianka ktora zaskoczyla mnie po dlugim pobycie poza domem.Kosztowala mnie 30zl.Bylo warto....Pozadawiam i Wesolych Swiat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 tomcat3 to może chciałbyś teraz sprzedać za 35zł;D. A tak poważnie to gratulacje, fajne ostrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Dobrze goli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 :)Dzieki chociaz nie moja dziedzina ale oko cieszy.Chlopaczek znalazl to pod dachem u wujka na wsi,niestety raczki nie bylo.Fart ze nie potraktowane szlifierka...ostrze zdrowe bez wzerow.Dam fote jak skompletuje calosc.pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Witam, a ja znowu nie z militarką :). Pod czapą śniegu trafiłem dzisiaj taki patriotyczny" żyrandol. Rozpocząłem już prostowanie, lutowanie i uzupełnianie elektryki. Po Nowym Roku zawiśnie :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 dzis wpadła menacha,po przejsciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 iska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Z dzisiaj za przysłowiową flaszeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 A oto historia pozyskania prze zemnie tej puszki. Dzisiaj rano idąc do szkoły spotkałem na swojej drodze złomiarza ciągnącego za sobą wózek i przypadkiem spojrzałem w jego wózek a tam na samym wierzchu leżała puszka na to tylko odpowiednia rozmowa szybka wycieczka do pobliskiego monopolowego. Koszt 15 minut spóźnienia na 1 lekcję -7zł w portfelu zamienione na 2 wina marki Sento. I wszyscy zadowoleni (fotki robione telefonem na lekcji ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Dno z niestety nieczytelnym nazwiskiem właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 hehe fajna historia puszeczki Modelarz91, spostrzegawczość poranna na 5+ :) naprawde super puszeczka Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shigella Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Już kolejny mój kanister USA, tym razem z 1945r., kupiony za całe 5zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Od starszego pana. Służył mu jako szpila do przegrzebywania w piecu, wyprostowałem i jest git. Dostałem za wino które było warte 3,50zł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 zaniedbałem trochę temat złomowisk hałer wz.50 a ten drugi dostałem gratis to chyba już 30 ? ale co zostawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 skrzynia do Avo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 karter , była jeszcze głowica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.