Skocz do zawartości

Wasze fanty RAD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To co robimy ze swoimi fantami to jest chyba prywatna sprawa każdego z nas,jedni sprzedają inni trzymają w chlewikach:),jeszcze inni tapetują fantami pokoje:) przy takiej ilości klamerek to można już podłogę położyc:). Jeszcze raz gratuluję gratulacje trafienia.
  • Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

moja pierwsza i pewno ostatnia sztuka bo strasznie ciezko trafic,,mam pytanie ile wybito sztuk tych blach ,co na fotce,,, dzieki pozdrawiam ad

Napisano
Łopatka widać że noszona, bo zwyczajowo przygięta do furażerki. Ja dotąd trafiałem same płaskie, z czapek zwanych przez kolekcjonerów Robin Hood".

Czekam, może ktoś pochwali się taką łopatką, ale nie lakierowaną, lecz całą w emalii - oficerską :)

M.
Napisano

Wiadomo co to jest :) Wszystkie radosne mialy meldunek zaczynajacy sie na M. Mi sie zdarzaja np. z meldunkiem G10. Moglby ktos podpowiedziec co to za meldunek :)

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
Napisano
nie no panowie padłem na twarz przed kompem i potłukłem biurko co za szalone fanty takie to mi się nawet nie śniły.Gratulacje koledzy wielki podziw!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:02 14-09-2011
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie