Wyro Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 Czy to guzik carski. Tak mi się wydaje, ale chciałbym prosić o potwierdzenie. Wz starszy chyba niż 57. A więc jaki wz.? Nie jest sygnowany i w porównaniu z wszystkimi innymi carskimi guzikami jest dwa, trzy razy grubszy (zdjęcie 3).Boratynka ma dziwny otok rąbkowany do środka, napisów od groma" i rewers będący pogonią albo przebitka Jana K. Nie wiem, zerknijcie.
Wyro Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 Na poprzedniej był jakby gość, a po przekręceniu kawałek pogoni...
Luftlander Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Guzik jak najbardziej Carskiej Artylerii.http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=24&n=art&fn=art
Wyro Napisano 9 Listopad 2009 Autor Napisano 9 Listopad 2009 Dzięki za ID. A z tą boratynką-boratynko-podobną ktoś wie?
Martian Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 Uderzona dwa razy po przekręceniu się - odbicie dwóch stempli na jednej stronie
karpik Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 inna możliwość:walce mogły być żle ustawione wobec siebie, blacha mogła podskoczyć i się przesunąć"
8total4 Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 bylo tak:- Walery - popraw..!- %@#% dlaczego ja?- bo Ty waść jako jedyny stoisz na nogach..- dobra, to Wy trzymajcie a ja będę bił..";)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.