ZUBIKED Napisano 6 Listopad 2009 Autor Napisano 6 Listopad 2009 http://wiadomosci.onet.pl/2681,2073680,wybuchowa_paczka_winne_sa_korki,wydarzenie_lokalne.htmlOj śmieszna sprawa ale zwiastuje przeczesywanie " paczek i listów.
von Neumarkt Napisano 6 Listopad 2009 Napisano 6 Listopad 2009 Eksplozja KORKÓW,to dowód na to jak pocztowcy obchodzą się z naszymi i nie tylko naszymi przesyłkami.
stg1971 Napisano 6 Listopad 2009 Napisano 6 Listopad 2009 podobną sytuację miałem,dostałem zwrot kosztów przesyłki około 125 zł.z powodu nie dostarczonej przesyłki,oczywiście nic nie wybuchło bo nawet śladowej ilości materiałów nie dokładnie nie wiadomo co było zawartością przesyłki.http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Granat-na-poczcie-we-Wroclawiu-Ewakuowano-60-osob,wid,9653368,wiadomosc.html
stg1971 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 po dokładnym przeanalizowaniu wiadomości i formy pracy poczty polskiej uważam że znikoma część jej pracowników to prości złodzieje ,przesyłki są prześwietlane,i okradane,mam niezbite dowody na to że system jest dziurawy,przesyłki giną na rozdzielniach tych nowoczesnych z możliwością prześwietlenia,nigdy na poczcie gdzie oddajesz,ani u osoby doręczającej,po moim granacie na poczcie (rozdzielni )głównej miasta wrocław,ujawniono szajkę pocztowców co okradała przesyłki ,byli to pracownicy poczty polskiej,typowi złodzieje i szumowiny społeczne psujące opinię poczty polskiej,czasami zadaję sobie pytanie czy pracownicy,tej instytucji są badani przez krajowe dane osób skazanych ,wiem że nie.co do tych korków to wcale nie wybuchły ,po prostu korki odpaliły aby móc postawić zarzut,osobie wysyłającej,i obciążyć kosztami nie małymi bo to tysiące złotych.po moich problemach z pocztą nie korzystam z usług złodzieja,,in post.kurier,tańszy,i bezpieczny.życzę polskiej poczcie spółce.s.a.reform,bo bez tego zginie,więcej afer mniej klijentów.pozdrawiam,prezesa.
Czlowieksniegu Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 Stg- ja rozumiem nerwy i emocje. Zapewne z tych powodów Twój wpis wyszedł z lekka bełkotliwie i bez ładu, i składu.Mam nadzieję, że masz na 100 % twarde dowody na poparcie swojej tezy, na wypadek gdyby przypadkowy pocztowiec lub Poczta jako instytucja poczuła się zdetonowana Twoimi oskarżeniami?PS I z góry proszę o rozwagę, aby wątek nie podryfował w kierunku oskarżeń i żali wobec PP.
stg1971 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 http://www.allegro.pl/item762788394_korkowiec_korki_opakowanie_od_1_zl_b_c_m.html tak to chyba wyglądało,ciekaw jestem pod co te korki podciągną amunicja,materiały wybuchowe,proch strzelniczy???moja ewakuacja kosztowała 100 tyś.zł,co do oskarżeń to głowa do góry,paczki i przesyłki nie parują.
traper6 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 Akurat moja żona pracuje na tym urzędzie i była ewakuowana. Dwie godziny stali na mrozie.Nie chcij żeby się spełniło to, jakie życzenia" składali przemarznięci pracownicy, nadawcy tej paczki :-)
stg1971 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 dzięki tej przesyłce powstało piękne przedstawienie teatralne.komedio-dramat.mój znajomy policjant zawsze mówi tak każda akcja powinna posiadać,:emocje,media,nagłośnienie, policja,straż,karetki,wojsko,bulaje,bulaje,a potem ordery i premie,coś w rodzaju wielkiego przedstawienia.im większa akcja to lepiej.
stg1971 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 chciałbym dołożyć że są procedury postępowania w okolicznościach,np.na lotniskach sprawa wygląda inaczej,nie ma blokad ani żadnych chorych korkowych ewakuacji,choć straż graniczna nie jest odpowiednio przeszkolona,raczej nie stosuje się totalnych blokad przejść granicznych lotniczych,tu widzę słabe punkty naszej obrony,oczywiście wszystko jest ok,jak zawsze w każdej sytuacji chodzi o czysty i skuteczny wynik.w razie ataku np.allkaidy jesteśmy dosłownie bezradni.i tu czasami zastanawiam się po co na BBN.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.