PAWEL*STRC Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Adamek WIN!!!! tylko nie sądziłem , że tak szybko ;/ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 No tak jak przewidywałem, że Adamek będzie górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Szczerze? Szkoda mi Gołoty... Nie pokazał TOTALNIE NIC! Jego walka, to echnika pijanego Ziutka spod dyskoteki o 3.00 nad ranem w sobotę". Wiedziałem, że Adamek wygra, ale nie przeczuwałem, że aż w takim stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 A ja głupi czekałem oglądając potworną dawkę reklam. I stąd mój wniosek, że zwycięzcą okazała się stacja, która zorganizowała walki.A Gołota- żal, że ostatnia nadzieja białych dostała baty od młodego pretendenta. Baty każdy może dostać, ale styl w jakim się to odbyło- masakra. A podobno Gołota był rewelacyjnie przygotowany do pojedynku. Młody wilk zlał otyłego i zdyszanego ex-boksera...PS A moim cichym bohaterem jest Cygan zapraszający na walkę z Wodnikiem Szuwarkiem. Ma facet fantazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 No nic dziwnego , że tak sie stało ! Córka znajomego pracuje w resteuracji w Warszawie . W tym tygodniu na obiad przyszedł Andrew . Zamówił porcje , ale gdy mu przyniesiono skwitował : czy ten kotlet jest taki mały , czy talerz duży i mały się wydaje?" , po czym dobrał sobie drugą taką samą porcję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Stawiałem na Andrzeja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Spodziewaliśmy się nie tak jednostronnego widowiska , Andrew nic nie pokazał , Adamek za szybki , czekamy na kolejną walkę Górala , a może Gołoty ;).Wspominano coś podczas transmisji o kolejnej walce Gołoty z R. Bowe , podobno Riddick dzwonił do Andrzeja .Za te reklamy podczas przerw między rundami miałem ochotę kopnąć Polsat w d... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Gołota to cienias który ma obitą kore muzgową i nadaje sie do PSIEJ KOŃCÓWY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Maxim- wstrząsnęła mną Twoja elokwencja. Zwłaszcza w końcowym fragmencie wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 mhhhhhhhh powiadasz ELOKWENCJA . NOSI MNIE jak słysze o jego walkach cienkich SPADAch z ringu lania mu w FACIATE tym co Mam (cała widownia ma). Te coś to Pierd .. .z powarzaniem Maxim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Odpowiem tak- dobrze, że poprawna polszczyzna i sposób jej wykorzystania nie ma nic wspólnego z boksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 nawet napisałbym że piłka nożna kfalifikuje sie tu na Pierwszy miejscu, potem BOKS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Ponoć gołoto się wystawił... :PMoże nie chciał zrazić Adamka do boksu i dla tego go za mocno nie bił, wolał poświecić swoja twarz...A tak po za tym chyba nie ma nic fajniejszego dla Andrzeja jak lądować na deskach...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Ale z ringu nie uciekl:)))Toż to już sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1256336275_by_ssijpalke_500.jpg;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Był wrzesień i Grunwald i było Lenino, był Narwik i Arnhem i Monte Cassino, Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota. A wszystko spier..... nam Andrzej Gołota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Plotkują,że walka była ustawiona?!pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 @ MihuraSprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.