Skocz do zawartości

kupimy ustawę.o kolekcjonerstwie.

stg1971

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam propozycję ,może by tak kupić ustawę ,może kilka,na temat,zbiory militarki,archeologi,obliczyłem że 18 tyś i 10 tyś ,razem prawie 30 tysięcy złotych,to co zbiórka.każdy po 1 złotym,czasami myślę że żyjemy w bananowym państwie,pozdrawiam,przyszły poseł.
Napisano
Witaj!

Jeżeli to miał być żart to kiepski.

Rozumiem podpisując się na końcu przyszły poseł" masz zamiar kiedyś nim zostać?

Po twojej wypowiedzi widać, że jeszcze długo w naszym durnym kraju nic się nie zmieni, jak przy władzy będą przekupni złodzieje i kombinatorzy.... nadal będą tylko przekręty, a w rządzie przychylność będą mieli jedynie ludzie z kasą i lobbyści!

Mam nadzieję, że nigdy tym posłem nie zostaniesz.
Napisano
Tak podpiszmy się wszyscy, dajmy mu jeszcze na flaszkę, i ucałujmy w mordę jak za komuny, i nadal się nic nie zmieni będziemy się gotować we własnym sosie. Czas zacząć myśleć i próbować coś zmieniać na lepsze, ale nie za pomocą takich środków, tylko normalnie zgodnie z prawem!!!

Widać, że co niektórzy ludzie nie rozumieją tego i nadal żyją w czerwonej minionej epoce!

Dziękuję!
Napisano
Ale przynajmniej stg1971 jakiś pomysł na poprawę sytuacji ma - może nie najlepszy ale tonący brzytwy sie chwyta. Mógłby tylko napisać, skąd mu sie wzięło to 18 i 10 tyś. I jeśli dałby gwarancję, że coś się zmieni na lepsze to na pewno wielu by go poparło.
Napisano
Czytam te brednie i nie mogę wyjść z podziwu. Administrator chyba śpi, że jeszcze nie wywalił, bądź nie zablokował tego wątku.
Pomijając kolego stg, że nie wyobrażam sobie, żebyś zebrał 30 tysięcy osób, które rzucą ci po zecie na lewą ustawę. Sugeruję jednak trochę ruszyć głową. Niech się jakiś dziennikarz dowie w jaki sposób powstała ta ustawa i wierz mi, że posłem już nie będziesz.
Napisano
wątek poważny ,a zarazem wyśmiewający system ustawodawczy w naszym kraju,widać że w naszym środowisku nie ma bogatego lobbystę,oglądając ostatnio serwisy informacyjne stwierdzam:że kupić można wszystko,kwestia ceny,jak w bananowej republice,co do poselstwa,to raczej się nie nadaję,ale chętnie zagłosuję na człowieka z pasją i osobę która zmieni ustawy szkodzące nam i naszemu kraju.a wybory tuż tuż.wszędzie widzę złych kolekcjonerów,klną i wyzywają tą ustawę,są skazani za nic,wiecie że jeden z naszych kolegów ze wschodniej polsce będzie miał zarzut za spłonki w łuskach które nie były zbite,ale biegły sądowy policjant stwierdza że:spłonki nie odpaliły,ale podlegają pod ust.czy to nie jest naciąganie chorego prawa.pozdrawiam,(ps.chciałbym aby w sejmie 365 posłów posiadało np.wykrywki)
Napisano
Różne dziwolągi już się w naszym rządzie przewalaly,pamiętacie np Polską Partię Przyjaciół Piwa?"Skoro takie cóś zaistniało na politycznej scenie(cyrkowej arenie),to może i coś naszego wypali???W końcu z audycji red.Waissa dowiedziałem się,że jest nas ca. 14999 typa + niejaki Gniewkos.A z kolei stg tradycyjnie ciśnie na skróty:zamiast na poważnie zakładać partię chce korumpować jakiegoś biednego polityka i za szmal ustawę przepychać...
Napisano
no ale to wszyscy wiedzą że w Polsce nic nie dziala zgodnie z prawem nawet sądy wydają wyroki niezgodne z prawem dlatego ja również dokładam się do składki
Napisano
odmiana przez przypadki komu ,czemu,może tobie,ja dam też 100 zł na kupno ustawy,to co narodowy zbiorek na ustawę,bo innej drogi nie widzę,,chyba że zostanę następcą donalda,to macie pewną ust.i rząd złożony z fachowców kufla i tadzia,i dla kryzysa było by ministerialne stanowisko.saper minister obrony narodowej nie pijesz ,jesteś lepszy od sikory bo on ciągle skacowany.opozycji nie będzie bo po co??? jakby było nudno to ulepimy ze śniegu do wiosny się roztopi.(chodzi o opozycyjną partię)i parlament ulepiony na pewno sprostał by,byli już zboczeńcy i gwałciciele,czasz na poszukiwaczy.stoczniowców,górników,na pewno do rządu zaprosił bym służbę zdrowia i policję może nadrobi to co popsuła.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie