cebermen Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 Dzisiaj wykopałem taki guzik i mam pytanie czym i jak go wyczyścić, a może przy okazji ktoś wie co to za guzik? Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Guzik do oliwki na miesiąc. Potem przetrzeć szmatką i na półkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 jeżeli chcesz wiedzieć więcej o tym guziku (ID), załóż wątek w odpowiednim dzialepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 nie na miesiąc bo pociemnieje.kilka godzin w oliwce, przetrzeć miekka sciereczką i styka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 guzik nie pokryty jest osadem a zatem nie pociemnieje. nie wiem co masz na myśli Total mowiąc ze pociemnieje, chodzi o to ze bedzie sie utleniał? nie sadze naprawde zeby tak było i niesadze zeby oliwa tu cokolwiek pomoze bo oliwka słózy głownie do usuwania osadu ktorego jak już pisałem tutaj nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 to po prostu - zrób dobre zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 patyna z jasnej zrobi sie ciemniejsza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Z tym sie zgodze,ale guzik ma powierzchnie nie pokryta raczej niczym oprocz uszkodzonego metalu. to nie pociemnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Czyszcząc mechanicznie, ale odradzam.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.