janczar Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 prosze o indentyfikacje chełmu
Cowboys From Hell Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Jak we włatcach móch" ;)Pzdr.
janczar Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 prosze o indentyfikacje chełmu
ppp.p Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Ważne, że jeden post więcej.A na przyszłość - może przerzucicie się na http://www.polszczyzna.fora.pl/ ;)Piotrek
kopijnik2 Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Nie przerzucimy się - my, już jesteśmy.
ppp.p Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Panowie, jak zapewne zauważyliście, staram się zawsze pisać poprawną polszczyzną. Nie zawsze mi to wychodzi, jednak próbuję.Nie jest to jednakże forum ortograficzno-stylistyczno-interpunkcyjne. Namiary na takowe macie kilka postów wyżej.Może chłopak nie mieszka w Polsce, może ma dyslekcję, może to nie nasz interes.Proponuję Moderatorowi zamknięcie wątku, ponieważ hełm został zidentyfikowany, natomiast Panom, którzy śmieją się z innych, a zdanie zaczynają z małej litery i nie przejmują się interpunkcją gratuluję dobrego samopoczucia oraz wiary we własne umiejętności.PiotrekPS: jeszcze trochę, a właśnie dzięki takim użytkownikom i ich postom, zrobi się tutaj drugie CafeAllegro.
wolf7 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 i przyłączam się do prośby o zamknięcie postu, bo nam biedny Janczar osiwieje jak się z jego powodu taka dyskusja rozwinie :)
ppp.p Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 http://www.helmy.w8w.pl/niemiecki%20wz.60.htmhttp://www.helmy.w8w.pl/NIEMIECKIE.HTMPiotrek
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Wolf- parę ale".Chyba najważniejsze- szukajka kontra tytułowanie wątków. Właśnie dlatego namawiamy do możliwie dokładnego-logicznego-wyczerpującego tytułowania wątków. Zdecydowanie łatwiej jest coś znaleźć, gdy mamy słowa klucze miast A cio to?", Sam nie wiem." itp.Dwa- na dzień dzisiejszy, z for branżowych, akurat na Odkrywcy panuje największy liberalizm językowy ( można go nawet libertyńskim nazwać ). Wiesz, że są fora, gdzie tego typu potknięcia są nie tylko podkreślane na czerwono, ale mogą przy recydywie oznaczać pożegnanie się z takowym forum.Trzy- ja rozumiem dyslekcję-dysgrafię itp. Ale nie lenistwo ( vide propozycja stosowanie FireFoxa ).Pozdfiam :-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:15 18-10-2009
kloki Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Dokładnie - sumą sumarów - język polski nie boli i każdy polak ma obowiazek się go nauczyć, bo wstyd nie znać podstaw ortografii.P.S. (to nie reklama) google.pl to dobry początek identyfikacji, ale tam też przydaje się znajomość ortografii
Cooperbeer Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 http://maps.google.com/maps?hl=pl&source=hp&q=che%C5%82m&lr=&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Che%C5%82m,+Polska&ei=Xs_ZSsiFF9Od4QbCoPjSCA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA
8total4 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 kloki, odróżnij proszę dysleksję która jest chorobą, od zaniedbywania nauki ok?mimo wszystko każdy, nawet dyslektyk powinien się choć troche przyłożyć do tego co pisze.pozdrawiam.
wolf7 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Ja tam w tę dysleksję nie do końca wierzę. Nasłuchałem się w życiu już kilku nauczycieli, którzy respektują zaświadczenia o dysleksji wystawione przez poradnie, ale swoje wiedzą i po cichu mówią. A mówią, krótko: kocie gówn... nie choroba - po prostu LENISTWO"(swoją drogą podejrzewam, że jakieś 30 % chorych" w Polsce na depresję jest po prostu leniwa, albo właśnie przez to lenistwo wpadła w depresję - a wiem co mówię, bo sam jestem bumelantem pierwszej klasy :) ). Z drugiej strony coś w tym musi być, bo tak anty-matematycznego człowieka jak ja to ze świecą szukać (dwa komisy" w liceum, a poza tym we wszystkich szkołach same dwóje na świadectwie <i to z trudem>), a jak trzeba było to potrafiłem się wykuć i zrozumieć. I nie załatwiałem sobie zaświadczenia o dyskalkulii.
Pytanie
janczar
prosze o indentyfikacje chełmu
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.