Thomson. Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 sabaka Pokaż adres e-mail tej osoby 2009-10-10 Ogłoszenie z działu: Sprzedamsprzedam Mg-34 i Stena i Wisa w super stanie i strzelające(� waliłem z nich do drzew) wszyCHO ała i jest ok.PS. Psy nie� dzwonić / cena : 5000 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Chłopak może i z jajami ale w główce to chyba czegoś brkuje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Heheheh dobre dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 jaja se robi tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 taki dowcip w sobotni wieczór z nad Atlantyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Jak trafi do pierdla to jaja mu się do niczego nie przydadzą, tylko mocny zwieracz w odbycie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Kamikadze?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 świetne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Zwykła podpucha.:/Ktoś robi sobie jaja i tyle.Prawdopodobnie dziecko NEO które chciało zobaczyć reakcję starych" wyjadaczy z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Dziwna sprawa,ale niech tak zostanie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 Z działu Poszukuję.mam monete z jednej strony ptak na galezi na drugiej mucha chyba miedziana bez zadnych oznaczen prosze o pomoc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 9 Maj 2012 Share Napisano 9 Maj 2012 Nie zakładam nowego wątku - temat podobny: OSTRZEGAM :Ogłoszenie z działu: SprzedamWitam sprzedam delta 4000 cewką !!DD!! wykrywaczyk posiadam 4 misiące pare razy byłem nim na wykopkach wszystko jak nowe.Kontakt ze mna to 787 973 999 cena : 1200kupie omege lubie zamienie delte 4000 na omege 787 973 999 Miałem do czynienia z tym Panem" ...parę dni temu sprzęt miał 2 miesiące , aż strach pomyśleć ile będzie miał za miesiąc ...brak papierów, lekceważenie kontrahenta( przejechałem 50 km po to żeby posłuchać głupot), wymuszanie, prośby o zaufanie i bez żenady z uśmiechem na ustach informacja ,że i tak nie ma kasy... Ostrzegam bo szkoda żeby ktoś przez takiego Pana" w dresie czuł niechęć do całego środowiska .Pozdrawiam racjonalnie myślących i uczciwych poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.