MK Napisano 9 Październik 2009 Autor Napisano 9 Październik 2009 Swego czasu śledzenie wątków przez GG działało i nie było z tym problemów, ostatnio jest to niemożliwe - numer ten wciąż na niedostępnym - a szkoda, bo to świetna funkcjonalność. Brak czasu i chęci na siedzenie bez przerwy na forum żeby sprawdzać, czy coś się zmienia w obserwowanych wątkach - a dostawanie powiadomień przez GG jest bardzo przydatne i przede wzsystkim szybkie.Co z tego, jak to nie działa.Nie wiem, kto się tym zajmuje, ale zerknijcie dlaczego się tak dzieje - zgłaszam problem, dajcie znać co dalej.MK
Bocian Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 Gdyby nie działało to od razu dawajcie mi znaka na bocian@odkrywca.pl
maku955 Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 jeszcze jedno pytanko i tak po prostu będzie mnie powiadamiał czy coś trzeba kombinować?
ubenfurer Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 musisz dodać numer postu do GG i cię będzie powiadamiał
kloki Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 Jaka wersja GG obsługuje ten system? Mógłby ktoś dokladnie napisać jak otrzymywać powiadomienia? nie mogę tego ogarnąć
GeneralRemek Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Dołączam się do prosby, ale w odpowiedzi na twoje pierwsze pytanie kloki, to wydaje mi się że każda (?). Zdrów.!
fiskars Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Najpierw musisz dodać ngg odkrywcy do swoich kontaktów,pożniej kopiujesz numer który jest na dole poprzedzony ukosnikeim np. /12546365wklejasz ten numer odpowiedni dla każdego tematu i wysyłasz na ten numer gg i to wszystko,pozniej otrzymujesz info z linkiem ze nastapila odpowiedz w temacie takim a takim i to wszystko
ubenfurer Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 dodajesz numer GG odkrywcy do swoich kontaktów GG i dopisujesz wątki wysyłając wiadomość na numer GG odkrywcy hasłem: /dodaj numer wątku lub usuwasz śledzone wątki hasłem /usuń numer w╚atku
ubenfurer Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Odkrywca GG poległ ? ;-) dziś nie działa sprawdźcie co się dzieje pozdrouben
boxi0 Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 no fakt mnie również nie działa-od czasu długiego weekendu przestało i cisza cały czas
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.