bartols Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 1 tydzień w roku bez policji drogowej, straży leśnej, miejskiej itp. służb, które tylko czyhają, aż obywatel zrobi coś, za co można wlepić mandat - jak myślicie byłoby lepiej czy gorzej niż w pozostałych tygodniach roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Można jeszcze do tego grona dorzucić na tygodniowy urlop urząd konserwatora zabytków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Polacy + anarchia- w tydzień, kamień na kamieniu nie zostanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 I bez moderatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Jestem za! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Te służby zawsze można jakoś ominąć, albo iść tak jak oni, tylko w przeciwną stronę. Ja osobiście bym wolał tydzień bez teściowej, a tego za groma już nie da rady się ominąć... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Pozdrów mamusię od znajomych ( oczywiście Twoich, nie Jej ) z Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Jak jesteś taki kozak to przyjedź i sam ją pozdrów. Ja mam za wąskie gardło" i takie słowa nie przecisną mi się przez nie... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Wiesz,... Wystarczy mi, że Twoja żona na mnie cięta- po co mam zadzierać z dwoma pokoleniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Myślałem że na Twoje wdzięki, aparycje, urok osobisty i klasę same zmiękną i pochowają się po kątach.... Ale widzę że masz przed nimi respekt. Eeeee.... To Ty nie kozak.... :-) A ja z tym muszę walczyć i znikąd pomocy.... chlip....chlip.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Traper- nie łam się. Jeśli się nawet Twojej fizjonomii i wzroku bazyliszka nie wystraszyły ( a żonie się nawet podobasz ), to znaczy że ja nie mam szans i One się niczego nie boją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Teściowa to takie dziwne coś, a nie daj Boże na jednej kuchni z nią i w jednym domu, to już szok jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 To może tydzień bez służb celnych na wschodniej granicy?:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Traper to wyślij teściową na jakiś urlop w dalekie kraje (wycieczka obejmuje bilet tylko w 1 stronę - powrót we własnym zakresie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Oddadzą i jeszcze okup dołożą.Gorzej jak znów afera dyplomatyczna z tego wyjdzie.A serio- Traper bardzo lubi swoją teściową. I złego słowa nie pozwoli na Nią powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Yeti, co mi tu imputujesz ? Mnie posądzać o coś takiego !? MNIE !? Obyś dostał pypcia na języku za takie słowa... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Ja Cię już znam. Musi być albo Obie stoją za plecami i patrzą, co piszesz, albo masz do Nich interes. Z drugiej strony rozumiem, że nie możesz sobie pozwolić aby na Forum za lebiegę i pantoflarza Cię uznano.Nie bój nic- parę lat temu słowo się rzekło i kobyłka u płota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Czasami się zastanawiam skąd w ludziach jest tyle złośliwości..... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.