Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

panowie co wy gadacie
juz od ponad tyg mozna latac i szukac
ziemia minimalnie podmarznieta,na piaskach prawie wogole
zmienilem sprzcecik i latam po starych miejscowkach
efekty sa ,dolki glebokie ,monetki wychodza

• Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zapomniałem o śrubce która trzyma pochwę i bagnet.
Tak to jest jak ma się w ręku pierwszy raz fant z pochwą.
Żenadą to ty możesz być.Nic ci do moich fantów .
Napisano
Mylisz się,jest mi jak najbardziej do Twoich" takowych fantów,bo jest to także kawałek mojej historii.Niestety miała nieszczęście trafić w twoje dyletanckie łapy.
Jak coś nie chce wyleźć,to się nie tłucze tępo młotkiem,tylko moczy w nafcie i delikatnie ostukuje aż puści.Podejrzewam że nawet małpy w warszawskim zoo zdemontowały by to mniej inwazyjnie.Myśl chłopie!...albo zajmij się czymś mniej wymagającym.
PS
Śrubka w perkunie"(też widać zapoznałeś go z młotkiem)trzyma tylko dławik,a w adomiaku" jej w ogóle nie ma na rzecz nitów.
Napisano
Nie było cię przy tym jak rozbierałem.
Więc nie wypowiadaj się na ten temat.
Jednak w moje ręce trafiły i nic na to nie poradzisz.
Dwie pochwy miały śrubki dla jasności .
Stało się , więc nic na to nie poradzimy.
Jak chcesz mi coś powiedzieć to proszę o kontakt na email , a nie zaśmiecasz temat.
Napisano
Przyznaj się czy , czasem na początku twojej historii z exploracją czegoś nie uszkodziłeś. Bo nie chce mi się wierzyć
że odrazu wiedziałeś co zrobić.
Napisano
kol.nessaya jesli ktoś Ci zwraca uwagę w dobrej wierze to potraktuj to jako lekcję historii,a Ty po innych forach tylko
zarzucasz innym swoją nieświadomość,że pierwszy raz,że sr....itd.Pytaj to nie kosztuje.
Nie niszcz naszego dobra.Bo to nie Twoje bagnety.
Pzdr.
Napisano
Jak widać na fotce którą zrobiłem zaraz po wykopaniu był już nadkrzywiony. i ja doprawiłem.
Emocje przyćmiły mi zdrowy rosądek.
Ale mój błąd już naprawiłem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie