Krzysztof Cedro Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Przepraszam, że dołączam link z innego forum ale wydaje mi się, że dla naszego dobra należy przeczytać recenzję ww książki. O zgrozo, co my dostajemy !!!http://www.lowyb.fora.pl/ciekawe-strony-i-inne-tematy,47/ksiazka-westerplatte-oksywie-hel-1939,857.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 No i kicha. Kupiłem ją w sierpniu i żałuje ( wywaliłem paragon=zwrot niemożliwy).Kompletna żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypol1 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 To jeszcze jedna recenzja tej książki, również z inne forum. http://www.dobroni.pl./rekonstrukcje,ksiazka-piotra-derdeja-pt-westerplatte-oksywie-hel-1939,2590 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Skrzypol- gdybyś się pofatygował porównać śnurki, na 100 % zauważyłbyś, że jest to ta sama recenzja.Podpowiem- żyje ona na kilku forach metodą kopiuj-wklej ( tyle, że jest to otwarcie zaznaczane ).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slav76 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Przeczytałem recenzje... O zgrozo! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczor Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 ...Coś wspaniałego...jestem pod ogromnym wrażeniem...przewracam się do góry dnem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypol1 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Wiesz, tak podejrzewałem, że jest to ta sama recenzja, ale leniwy byłem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 niestety należę do szczęśliwców", którzy zakupili ksiazkę.... mam nadzieję,że Warszawa 1939" L.Wyszczelskiego będzie dużolepsza (sądząc przynajmniej po nazwisku autora mozna się tego spodziewac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.