whatfor Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Jak w temacie. Czekam na kontakt i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 owszem, nagrałem. Film, którego od wielu lat nie było w publicznej telewizji, dane mi było nagrać z kablówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Oj, to super - bo moja przyjaciółka zapomniała włączyć prąd ;)Napisz do mnie na prv:whatfor@poczta.fmDzięki za odzew i pozdrawiamwhatfor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pet Napisano 12 Wrzesień 2009 Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Bardzo proszę o wrzucenie tego filmu na jakiś serwer - jestem pewien, że zainteresowanych będzie więcej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 12 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisał do mnie Tomek64. Nagrał film, ale nie wie czy da się go gdziekolwiek przesłać... Może więc jeszcze komuś udało się to nagrać? Moja baza filmów wojennych puchnie w oczach i jest tu:http://chomikuj.pl/whatfor60Brakuje mi jeszcze ok. 40 polskich filmów, takich, które nie lecą co dwa dni jak Lotna" czy Gdzie jest generał?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pet Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 >Nagrał film, ale nie wie czy da się go gdziekolwiek przesłać<A jaki jest problem? Chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Za bardzo atalistycny" to ten film nie jest, chociaż miło zobaczyć trochę porządnego lasu w filmie, krajobraz z lat 60 mało jeszcze mało skażony cywilizacją i śmieciami.Do tego oryginalny Stg-44 plus panterka SS. Stefan Friedman grający partyzanta nosił chyba oryginalny wrap pancerniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Film nagrałem, ale na nagrywarce cyfrowej sieci kablowej, z której to nagrywarki nie ma możliwości przesłania nagrań :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Brawo whatfor, nieźle nastukałeś tych filmów :) Masz tam może Most z 1959? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 herbstnebel - Most" z 59 jest u mnie w dziale Nazistowskie Niemcy". Nowego Mostu nikt na chomiku nie ma - szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Będzie 27,09 właściwie 28 o godzinie 00:05 na kanale Kino Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Że się wtrącę :DOdnośnie nowego filmu Most to z przyjemnością bym wam pomógł ale niestety mam tak zajebiste łącze z:Uwaga reklama - Play najszybszy internet - NONSENS !!!Film ewentualnie można upolować na zagranicznych torrentach. pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Hiszpan - dzięki za info! Może teraz komuś uda się nagrać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Jako, że mój ojciec pracował przy tym filmie, opowiadał mi o procesie produkcji wiele ciekawych historii...Zdjęcia kręcono w okolicy Augustowa. Dla czego tam?Bo było lato, a na Mazurach sa piękne plenery.Któregoś dnia do ekipy przyszedł telegram:Do ekipy Rannego w Dupę - stop - przyjeżdżam w piątek - stop - Hoffmann"Przyjechał p. Jerzy Hoffmann i skończyło się kilkudniową balangą...Broń była z łódzkiej filmówki, ta sama, której my używany na naszych inscenizacjach...Mam jeszcze gdzieś jakieś zdjęcia z planu filmowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Jedno co naszym filmowcom wychodzi bezbłędnie, to balangi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Balanga to podstawa człowieka" , robisz dwie i masz komplet witamin...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Mój szwagier nagrał ten film w formacie TPO , ja go troszkę przerobiłem na AVI i umieściłem w Aresie.Czasami głos nie pokrywa się z ruchem ust , z 2GB zrobiłem 240MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 Film już jest na moim chomiku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Kurde, jak sie na tym chomiku cos oglada!? wyswietla mi tylko 8 min filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Na chomiku podgląd plików video, to tylko 10 minut - podobnie jak na YT. Resztę, czyli całość, oglądasz jak sobie ściągniesz na twardziela. Nie ściągasz kota w worku - i o to chodzi. Natomiast mp3 odsłuchujesz 100% czasu bez pobierania na swój dysk. Aby pliki ściągać trzeba być chomikiem" [rejestracja to jakieś 10 sekund]. Z chomika film 1,5 godzinny ściąga się jakieś 20 minut. Piosenki - kilka sekund... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZjfKeWsHI-U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.