GeneralRemek Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Witam, mam do zrobienia takie małe zadanko, wiem że bardzo proste, ale jeżeli zrobię je w 100% dobrze to załapię się na dobrą ocenę.Mianowicie, muszę określić części zdania w podanym zdaniu(podmiot, dopełnienie, przydawka, zaimek itd.)Na długi okres wakacji zamknięto szkołę dla przychodzących do niej interesantów.Za pomoc wieeeeeeeeelkie dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Generał- Ty serio? Czy dla młodszego brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Dla brata, zalogował sie na moim koncie, przepraszam bardzo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 musze sobie z nim porozmawiać, bo ostatnio wpadł w nawyk logowania się do moich kont... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Ja tam podmiotu nie widze:)http://www.sciaga.pl/tekst/49268-50-czesci_zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 WitajNie jestem polonistą-ale...Jest to zdanie bezpodmiotowe.zamknięto-orzeczenieszkole-dopełnieniena okres-dopełnieniedługi-przydawkawakacji-przydawkadla interesantów-dopełnienieprzychodzących- przydawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Jeszcze zapomniałem dodacdo niej"Wydaje mi sie,ze jest to okolicznik miejsca.Pozdro.Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 8 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Dziękuję i przpraszam jeszcze raz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Ty nie przepraszaj, Ty lepiej napisz, czy zaliczyłeś :-)PS Ale w bibliografii do zadania podałeś Forum Odkrywcy & Zwierzu Company? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Wiem jak to wygląda, ale ja tego naprawdę nie napisałem!! ;)No to teraz masz babo placek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.