Tominew Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 W przeddzień rocznicy orzełek WP po 70 latach ujrzał światło dzienne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Druga strona, wrzucajcie wasze znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 w przeddzień to nic nie znalazłem -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Tominew, farciarzu jeden ;)Gratulacje - może trafił do ziemi właśnie 1 września 1939 i po 70 latach go wreszcie ktoś znalazł...Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Piękna rzecz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Piekny orzełek, mnie swoją drogą rocznica wrzesnia 1939 r. też nastroiła na wrzesiowe kopanie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 ładny ale widze że go po70 latach trafiłes saperka ..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 mi dzisiaj sie taki guziczek trafił ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 he, he - dzisiaj ????????? ;)a data na focie 12.01.2007 ?? ty żartownisiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Może ma nie ustawioną datę w aparacie;) Mi eis to tez często zdarza, że mam nieaktualną bo się kasuje podczas wymiany baterii:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 to porzyczony aparat ;p ale z datą coś nie tak jest ale guzik trafiony dzisiaj na prawde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 a poza tym dwa lata temu jeszcze nie zbierałem tych rzeczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 jasne :) wierzę ci - ja taki sam trafiłem w niedzielępozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 W przeddzień rocznicy-Bzura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1983 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 mały fancik a czieszy [męka-sieradz]Jeszccze polska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1983 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1983 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 fajne manierki. a ja nie miałem czasu żeby sobie w rocznicę wyskoczyć... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.