Skocz do zawartości

przestroga dla poszukiwaczy

trzykochanki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
niedawno w lesie, w moich okolicach stała podobna tabliczka (już jej nie ma, bo ukradli ) ale w związku z tym że znam wszystkich leśniczych okazało się że to pic. Można wiedzieć w jakim rejonie tą znalazłeś ??
Napisano
Dobre sobie Las Monitorowany",he,he ,znaczy że co, na każdym drzewie jest przymocowana kamera,specjalnie postawili taki znak,żeby ludzie się bali wywozić śmieci do lasu,ciekawe czy poskutkowało?
Napisano
Ludzie !!! Kamery w super-marketach ,kamery w bankach ,monitorowane ,osiedla ,ulice i skwery ,fotoradary na drogach i jeszcze monitoring obszarów leśnych .Wolność ,demokracja ,swoboda .Pozdro...
Napisano
Bez przesady,jeśli juz te kamerki zamontują to tylko przy drogach prowadzących do lasu którymi można te śmieci wwiezć a nie zaraz na każdym drzewie.W sumie to nie głupie bo w lasach mnożą się dzikie wysypiska" a tego nie lubimy.pzdr!
Napisano
Kokesz zapomniałeś o monitoringach w zakładach pracy. Nie wspominam o kamerach w komórkach.
Teraz już wiem dlaczego tak trudno zostać gwiazdą filmową.
My som same gwiazdy" :-)
Napisano
E to u mnie na osiedlu jest lepiej , jest śmietnik dosyć spory i na nim jest tabliczka coś w styl: u tylko dla mieszkańców bloku 2 i 6 . I poniżej : OBIEKT MONITOROWANY CAŁODOBOWO :)
Napisano
Koledzy chyba nie zrozumieli znaczenia słowa monitorowany"...słowo to oznacza zorganizowany sposób obserwacji, zwykle ciągły i długoterminowy.Monitorowanie nie musi wcale wiązać się z kamerami itp...wystarczy,ze ktoś systematycznie dozoruje dany rejon.Pozdr !
Napisano
A nie chodzi przypadkiem o monitoring ppoż? Widziałem kilka lat temu w TV program na ten temat. W lesie na wysokich wieżach umieszczano kamery mające służyć do obserwowania 24/h czy gdzieś nad lasem nie unosi się dym. Zna ktoś może lasy z takimi wieżami?
Napisano
o ile się nie myle to w Puszczy Kampinoskiej jest taka wieża z kamerą obrotową 360 stopni, z miejsc które znam to też poligon Jagodne niedaleko wsi Żdżary, niedaleko Stoczka Łukowskiego.

PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie