tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 mnie to wygląda na zapalniki lub zakończenia od działka 20 mm FLAK - bez wymiarów to sobie można gdybać i pisać różne głupie teorie :)na focie są końcówki od FLAK-a. lekko oczyszczone, materiał - aluminiumsprawdź swoje, podczyść je troszkę, podaj wymiary
Graudenz 18 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Podaj wymiary.Posiadają gwinty jeśli tak to mogę być zapalniki.
8total4 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 na przyszlosc nie znos do domu zapalników jak lubisz miec sprawne palce Sordylku..
tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ja użyłem do czyszczenia : wody i płynu do naczyń-wstępne czyszczenie, później delikatnej, miedzianej szczoteczki (może być stalowa - pod warunkiem że jest miękka ! )
tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nie - takie jak moje (parz fotka) - aluminiowe.poza tym, jeżeli używasz delikatnej szczoteczki miedzianej - może ona pozostawić po sobie nalot na czyszczonym przedmiocie - będzie się świecił jak miedźprzy stalowej nie ma problemutrzeba czyścić delikatnie i z wyczuciem - łatwo można przesadzić i uzyskać nie ten efekt o który nam chodziło !PODSTAWA !!! - szczoteczka MUSI być delikatna !!!!Miedziane szczoteczki często są wykorzystywane do czyszczenia skórzanego obuwia - jak znajdę link to ci zapodam :)
tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 to jest taka miedziana szcoteczka - korzystam z niej również przy czyszczeniu bić na łuskach
tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://www.allegro.pl/item707698639_szczotka_szczoteczka_do_nubuk_nubuck_zamsz.htmltu masz link - te są drogie :)ostatnio kupiłem je po 5 zł w Real-u :) (całe miedziane - te z linku mają dodatek włosia stalowego, ale to nie jest problem)
tyfus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tak jak pisałem ci wcześniej - delikatnie, ostrożnie i z wyczuciem :)najpierw je po prostu umyj w bieżącej wodzie i wyczyść z grubszego syfuDO totala : sorrki za ten offtop - wiemy o co kaman z naszym rodzynkiem ??
Question
sordyl10
Co to morze być?
20 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.