ByloNieMinelo Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Witam.Co sądzicie o tym fancie ?. Oryginał ?. Proszę o więcej informacji o tym przedmiocie. Pozdrawiam
Thomson. Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 czyżby kupiona na kole w Warszawie? Rok temu też ją widziałem, ale jakoś nie przypadła mi do gustu.Jak dla mnie tablica oryginał, ale ten patyk i te pseudo druty kolczaste to zwykła lipa.pozdro
ByloNieMinelo Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Dzięki za odpowiedzi:). Pozdrawiam.
krecik wz. 65 Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Taki dowcip pamiętam : Radzieccy żołnierze skacząc po nagrobkach na niemieckim cmentarzu odczytują napisy - Hans Gruber ha ha ha , Manfred Hoter ha ha ha , Hubert Lang ha ha ha , Achtung Minen ha ha...
ByloNieMinelo Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Witam.Co sądzicie o tym fancie ?. Oryginał ?. Proszę o więcej informacji o tym przedmiocie. Pozdrawiam
ByloNieMinelo Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Dokładnie P.Thomson :). Gdyby nie ten słabo zniszczony kij to nie byłoby tego tematu :), dobrze podejrzewałem, że coś jest nie tak. A z drugiej strony, komu chciało się bawić w przybijanie tablicy i drutu kolczastego do kija ?.Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
vis1939 Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Koleś ma fantazje trzeba przyznać choć wygląda to wyjątkowo tandetnie,jak wycięte wczoraj z pola minowego:D
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 drut kolczasty orginalny niemiecki :)
seeker Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 ByloNieMinelo nie marudź. Ten kijek to replika oryginału pożyczony z jakiegoś pastwiska;)Pzdr
Pytanie
ByloNieMinelo
Co sądzicie o tym fancie ?. Oryginał ?. Proszę o więcej informacji o tym przedmiocie.
Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.