Klemens Forel Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Napisano 13 Styczeń 2010 A to fotka ze strony Barta Lemansa z Holandi.Pisałem z nim w sprawie moich gratów bardzo fajny człowiek i zapaleniec tej marki a stronka godna uwagi!
Hansdekawka Napisano 13 Styczeń 2010 Napisano 13 Styczeń 2010 @Klemens Forel,pisałeś z nim. I co???Koleś nie zidentyfikował pokrowca???
Klemens Forel Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Napisano 14 Styczeń 2010 Akurat zdjęcia pokrowca mu nie wysłałem dlatego Was sie pytam o identyfikacje.Ja miałem z nim korespondencje mailową nie wiem czym sie On zajmuje ale odpowiedzi były z prawie miesiecznym opóznieniem( tłumaczył natłokiem pracy etc) ale zawsze odpisywał więc jakis poważny człowiek.Może faktycznie podesle mu fotki tego pokrowca to bedę miał pewność czy to naprzykład nie od Stara".A że maniak na punkcie VW 166 to fakt bo chciał do mnie osobiście po te graty przyjechać.Pozdro
fanatyk Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 to mója podstolniaczka leśna :-) '49aktualnie zamurowana za ścianą
Czaros Napisano 14 Styczeń 2010 Napisano 14 Styczeń 2010 fanatyk a dlaczego trzymasz go zamurowanego ?
Klemens Forel Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Napisano 18 Styczeń 2010 Już ich mało zostało..podpłociak syrenejski
Klemens Forel Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Napisano 18 Styczeń 2010 Dodge 3/4 w starej opuszczonej hali......
butchcassiddy Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Jak z radością widzę nie tylko ja raduję się na widok tych zardzewiałych slicznotek. Atmosfera zrobiła się naprawdę sympatyczna A ponieważ Modzi zyczliwie przypatrują się temu jak wątek się rozpełza to proponuję wzbogacić go o nowy element:DŹWIĘK!Oto piękno wcielone, muzyka sfer niebieskich, stateczny majestat:http://www.youtube.com/watch?v=kkm7SEfIVmM&feature=related
butchcassiddy Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Na drugim biegunie Soung Of Sigles jest to. Chyba nawet trąby jerychońskie nie miały w sobie tyle jadu:http://www.youtube.com/watch?v=vNOrjcLgQnQ&feature=related
fanatyk Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 no chodzi o to, że tak jak stoi to śmierdzi i zagraca przejście, a że nie było już innego miejsca, to razem z drugą '52 i pewną ilością sprzętu siedziała w mieszkaniu. Jako, że jakiś czas temu powiększyła mi się rodzinka, zaistniała potrzeba zamiany garażu" na 3-cim piętrze na sypialnię. Zbudowałem półki i zabudowałem to [demontując na części w celu lepszego upakowania], zamalowałem obiłem listwami, że śladu nie ma :)tu fotka przed okładaniem płytami im malowaniem.
butchcassiddy Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Ehhh Sound of Singles oczywiście! ale wtopa!
Klemens Forel Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Napisano 19 Styczeń 2010 Fanatyk twoja inwencja twórcza mnie powwaliła...coś niespotykanego.I za 30 lat ktos powie odnalazłem zamurowana SHL-kę!Naprawde sie uśmiałem upchanie tych gratów na piatkę origami cwiczysz czy co?Pozdro
Klemens Forel Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Dzisiejszy Motobazar Warszawa piękny materiał do restauracji za jedyne a może aż 20 tyś plus drugi silnik i pare jeszcze klamotów kloegi z W-wy który wystawiał jeszcze Sahare R75 i R12 tke jedyne przynajmniej dla mnie ciekawe stoisko.
Klemens Forel Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 I taki liczniczek za kosmiczną sumę 800zł w lampie od Junaka.Podobno nowy.Myslałem że zakupie do mojej DKW ale cena a nie mróz powaliła mnie z nóg ;)Więcej ciekaostek typowo weterańskich oprócz cen wyższych niz na all....ro nie dostrzgłem chyba że ktoś z Was trafił na cos ciekawego?
BART30 Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Łódz za nami,byłem i trochę ciekawych fantów trafiłem.Wstawiam link do krótkiego reportażu o zimowym zlocie motocykli w Ustroniu jaki zorganizowaliśmy jak co roku aby zdobywać Równicę zimową porą.Pogoda dopisała -19*C choć dla wielu to przesada aby wyciągać sprzęt z garażu.http://telewizja.ox.pl/wideo,11958,trojkolowce-pokonaly-rownice.html
Klemens Forel Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Napisano 31 Styczeń 2010 Z sieci....Chyba marzenie każdego.
amantzss Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 po tureckim sweterku kierowcy poznaje ze to chyba w PL?:-D
Catadero Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Koleś w Kopenhadze jeździ ketem do pracy !http://jalopnik.com/5450273/no-snow-tires-needed-nsu-kettenkrad-down-on-the-copenhagen-streetC.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.