Cowboys From Hell Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Proszę o identyfikacje blaszki.Ja się za bardzo nie znam na nieśmiertelnikach (ten jest moim pierwszym),a wiem że są ludzie którzy bardzo dużo wiedzą na ten temat.Z góry dziękuje
Cowboys From Hell Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 I sygnet.Widziałem podobne na odkrywcy z różnymi monogramami.Z jakiego okresu może być?(Znaleziony koło okopu)
k-szela Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tu masz wszystko:) http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/PionierErsBat/PiErsBat68.htm
8total4 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a sygnet punce jakieś ma ??wygląda na inicjałówkę z początku XX w..pozdro!
Cowboys From Hell Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Dzięki k-szela.Przydatna stronka.Total sygnet nie ma żadnej puncy jest gładki od środka, ale na pewno jest srebrny.PZDR
Question
Cowboys From Hell
Proszę o identyfikacje blaszki.
Ja się za bardzo nie znam na nieśmiertelnikach (ten jest moim pierwszym),a wiem że są ludzie którzy bardzo dużo wiedzą na ten temat.
Z góry dziękuje
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.