Cowboys From Hell Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Napisano 20 Lipiec 2009 Proszę o identyfikacje blaszki.Ja się za bardzo nie znam na nieśmiertelnikach (ten jest moim pierwszym),a wiem że są ludzie którzy bardzo dużo wiedzą na ten temat.Z góry dziękuje
Cowboys From Hell Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Napisano 20 Lipiec 2009 I sygnet.Widziałem podobne na odkrywcy z różnymi monogramami.Z jakiego okresu może być?(Znaleziony koło okopu)
k-szela Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 Tu masz wszystko:) http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/PionierErsBat/PiErsBat68.htm
8total4 Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 a sygnet punce jakieś ma ??wygląda na inicjałówkę z początku XX w..pozdro!
Cowboys From Hell Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Napisano 20 Lipiec 2009 Dzięki k-szela.Przydatna stronka.Total sygnet nie ma żadnej puncy jest gładki od środka, ale na pewno jest srebrny.PZDR
Pytanie
Cowboys From Hell
Proszę o identyfikacje blaszki.
Ja się za bardzo nie znam na nieśmiertelnikach (ten jest moim pierwszym),a wiem że są ludzie którzy bardzo dużo wiedzą na ten temat.
Z góry dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.