polan77 Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 super fanty gratuluje Cowboys From Hell... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Marzec 2010 Autor Share Napisano 25 Marzec 2010 Dzięki polan77.Fajnie że chociaż tobie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 Fajna drobnica podobają mi się takie klimaty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Marzec 2010 Autor Share Napisano 25 Marzec 2010 Dzięki.Zbieram głównie drobnice.A tutaj guzik zidentyfikowany dzięki uprzejmości kolegi SZZ. Pochodzi prawdopodobnie od munduru oficera jazdy francuskiej z okresu wojen napoleońskich."Mój pierwszy taki i mimo słabego stanu baaaaaaaaaardzo cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 26 Marzec 2010 Autor Share Napisano 26 Marzec 2010 Kilka znajdek brata.Nie jest zarejestrowany na odkrywcy. Ostatnio dziad ma coraz więcej szczęścia i trafia coraz leprze znajdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 26 Marzec 2010 Autor Share Napisano 26 Marzec 2010 I to też jego trafionko:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667712#1027125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Fanty nie tylko Polanowi się podobają . Ja również uwielbiam drobnice . ale niestety jestem bez sprzętu i ..... rozpacz. życzę szczęścia :)Ps . niezły masz przekładaniec - na fotkach widziałem moje ulubione kule od muszkietu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Nie martw się dawidlubsko ja też nie od zawsze mam sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Ostatnio nic ciekawego nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Coś takiego.4. C. 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Szpilka do włosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Gwiazdka brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Monetka też brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2010 2str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 to z 4C. to nie czasem jakis wybrakowany" licznyj znak ??pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Też o tym myślałem ,ale ta dziurka w środku mi nie pasowała.Teraz mnie total podkręciłeś i chyba dam do ID :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Sygnecik.Wydaje się być stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 No super fanty kolego też je kocham oby tak dalej...POZD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Co by wątek nie umarł.Niestety trafienie mojego brata a nie moje :/Jak zdążę to dorzucę więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 76 sreberek.Wszystko w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Wow!76 sreberek w jednym miejscu,piękny strzał!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.