Krychu_Szprotawa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Witam, proszę o id guzika ze zdjęcia. Z góry dziękuje za pomoc w identyfikacji.PS. Nie mam zdjęcia drugiej strony.
Krychu_Szprotawa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Witaj Pelikan, w sumie niewiele mówi mi Twoja identyfikacja. Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie wątkiem i proszę (nawet jak jest to guzik współczesny) o rzetelną identyfikację.Pozdr. Krychu
Gniewkos Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Na guzikach współczesnych najczęściej są bohomazy wymyślane przez jakiegoś projektanta i nie da się ich zidentyfikować są podobne do wszystkiego i do niczego... więc co tu identyfikować??pozdro!
Krychu_Szprotawa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Czyli mam rozumiec ze jest to nic nie znaczący, współczesny ubel" tak? Dałem guzik na identyfikację bo znajomy mnie o to prosił, nie miałem przedmiotu w ręce i przez to myślałem, że może to być coś ciekawego.
zibol Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mnie coś się wydaję, że to guzik wojskowy lub urzędniczy USA... Daj drugą stronę...
pomsee Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pelta nie jest chyba stosowana w symbolice wojskowej USA?
8total4 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 panoplion z peltą i orłem patrzącym na wschód..USA lub Francja w.g. mnie.Poziome kreskowanie sugeruje niebieskie tło..może jakaś szkoła wojskowa, albo jakiś kadet/skaut?pozdro!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.