Krychu_Szprotawa Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Napisano 8 Lipiec 2009 Witam, proszę o id guzika ze zdjęcia. Z góry dziękuje za pomoc w identyfikacji.PS. Nie mam zdjęcia drugiej strony.
Krychu_Szprotawa Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Napisano 8 Lipiec 2009 Witaj Pelikan, w sumie niewiele mówi mi Twoja identyfikacja. Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie wątkiem i proszę (nawet jak jest to guzik współczesny) o rzetelną identyfikację.Pozdr. Krychu
Gniewkos Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Na guzikach współczesnych najczęściej są bohomazy wymyślane przez jakiegoś projektanta i nie da się ich zidentyfikować są podobne do wszystkiego i do niczego... więc co tu identyfikować??pozdro!
Krychu_Szprotawa Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Napisano 8 Lipiec 2009 Czyli mam rozumiec ze jest to nic nie znaczący, współczesny ubel" tak? Dałem guzik na identyfikację bo znajomy mnie o to prosił, nie miałem przedmiotu w ręce i przez to myślałem, że może to być coś ciekawego.
zibol Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Mnie coś się wydaję, że to guzik wojskowy lub urzędniczy USA... Daj drugą stronę...
pomsee Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Pelta nie jest chyba stosowana w symbolice wojskowej USA?
8total4 Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 panoplion z peltą i orłem patrzącym na wschód..USA lub Francja w.g. mnie.Poziome kreskowanie sugeruje niebieskie tło..może jakaś szkoła wojskowa, albo jakiś kadet/skaut?pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.