tombak Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2009 http://wp.tv/i,MOTOSTORY,catid,39059,klip.html?ticaid=58532 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 Taaak... . Niestety! I znowu specyficzny autorski styl, tzn. minimum faktów, maximum bzdur. Tekst o tym, że zwycięski pochód Amerykanów w głąb Niemiec wstrzymywały korki uliczne to mistrzostwo świata i okolic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Mowglyn daruj sobie złośliwości - Pan Wołoszański też równie dobrze może tu o twoich postach napisać stek bzdur". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 OK, niech więc pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Wołoszański jak Wołoszański, ale ta jeepowata" zmota mnie powaliła. Są naprawdę pięknie odrestaurowane Willysy, a to?? Co to jest ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 mowglyn a wg. Ciebie bzdurne angielskie i amerykańskie programy w ktorych to lotnictwo polskie zostalo zniszczone w ciagu 1-2 wrzesnia 1939 są lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Wołoszański ma być też komentatorem podczas Mławy '39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Bardzo lubiłem oglądać programy Pana Wołoszańskiego.Oprócz może Twierdzy szyfrów" który to film kompletnie mnie nie interesuje.A tu może nie Wołoszański , ale jak dla mnie hit.http://www.youtube.com/watch?v=uFJI9MDBo4E&feature=channel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.