Roadrunner Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2009 Poproszę o jakieś sugestie sposobów reanimacji garów-trochę cienkie bo w jednego mi palec wpadł przy wydobywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 niezłe trafienie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Roadrunner te rogi koziołka to na jakich ustawieniach trafiles? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 No nareszcie militarka:))) Ja sobie ostatnio ręce urwałem :)))Pozdrawiam.PSHałery w elektrolizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Rogi to same mu wyrosły, bo tylko w pracy albo na wykopkach siedzi...Maciek, te hełmiki przeczyść tylko delikatnie szczotką drucianą i zabezpiecz lakierem bezbarwnym, w elektrolizie się rozpuszczą albo zostanie sito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 no rogi idealnie trafiają w temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 No to mnie rozbroiliście! ...przezież wiecie, że ja szukam garnków i jakoś nie moge znaleźć ;)Gratulacje!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Eee tam sito zaraz...Na pewno będą lepiej wyglądać niż mój:)))Ja już 4 dzień rozpuszczam łuskę w elektrolizie :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Kurcze, a ja jeszcze nigdy hełmu nie trafiłem... co prawda jak widzę rdze to często dalej nie kopię, a po okopach też nie chodzę za bardzo i latam z kanarkiem, ale kiedyś mam nadzieję, że trafię....Gratulacje chłopaki z konkurencyjnej grupy przestępczej:) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 zapewniam cię Wyro, że kanarek cię zaskoczy jak mnie 2 tygodnie temu na środku pola wykopałem garnek na 0,9m głębokości!! garnek gruby żeliwny, ważył z 6kg!w szoku byłem, i ta adrenalinka niestety pusty był jak się tam znalazł to mnie najbardziej zastanawia, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 To co udało się znaleźć dzisiejszego dniaTabliczka ze śrutownika parowego marki Ventzki, maszyny te produkowane były w latach 1900-1921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Jakaś żeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Kilka guzików, 10pf pruskich, 2 grosze, naparstek, pokrętło od lamy naftowej i 10 groszy prljutro znowu w terenpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Z dzisiejszego dnia1 grosz Wielkie Księstwo Poznańskie 1816 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Medalik aluminium,na dziś tyle kolejny wypad może w tygodniupozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 witam po długiej przerwie jestem ponownie dziś wyskoczyło 2x 3kopiejki z 1900 i 1890 niestety ostatnia dość zniszczona :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 1/2 kopiejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 1 kopieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 to jeszcze z wcześniejszego wyskoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 fajne znajdki oby tak dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 dzięki Darku!, a co tam u was? wyszło coś ostatnio ciekawego?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Z rejonu Bzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 ...w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.