WolfenAuge Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Witam, mam dylemat...Mianowicie nie wiem którą Dywizję SS rekonstruować...Musi walczyć w Europie, dobrze jak w Polsce...Składać się z samych Niemców, i dobrze jeżeli nie ma na koncie zbyt wielu porażek, a raczej kilka sukcesów.Myslałem nad LSSAH, lecz niestety nie mogę się dopatrzeć sukcesów/zwycięstw [nie obrażając nikogo]Czekam na propozycje,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Duńczyk, czy jest na sali Duńczyk?* nie mogłem się powstrzymać, przepraszam- więcej nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfenAuge Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Jakieś inteligentniejsze wypowiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomelka Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 SS-Totenkopf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Duńczyk? nie znam człowieka:)"A dlaczego akurat SS? może SS Galizien oni mieli bardzo duże sukcesy min. Huta Pieniacka, wspaniały sukces i kilka innych na koncie. Ale samemu trudno jest rekonstruować dywizje zwłaszcza SS.Polecam przeszyty mundur szwajcarski i plastikowego MP 40, wystarczy wymienić pasek:P nooo i jeszcze by się zdało kilka odznak SS-mańskich.Boże dlaczego wszyscy chcą zaczynać od rekonstruowania SS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomelka Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 SS-Totenkopf jedna z lepszych Dywizji SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfenAuge Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 A więc koledzy naświetlę wam nieco sytuację...Nie jest to pierwsza grupa ... Mialem już taką niezorganizowaną, od której odeszłem... Nie da się tam wytrzymać bo spotkania są raz na rok może...MP 40 posiadam AGMu , przerabiam go już długi czas...Zamek chodzi po całej szynie zamkowej' , można wsadzić go w blokadę nawet... [ górny otwor ] ... Jak dobrze pójdzie to wymienię co się da na stal i zaoksyduję...Jeszcze będzie blowback...Mundur : szwajcarów mam już dosyć :)Będę miał replikę od podstaw szytą + obszycia itp.Buty mam saperki...Puszeczka i troche innych gadżetów - wciąż zbieram.Kolega z grupy również.Przede wszystkim podkreślam, że ma to być grupa ASG w klimatach WWII... trzymająca styl reko.No myślę , że nieco naświetliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawar Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 WolfenAuge skąd jesteś ? Nie jesteśmy grupą ASG ale odtwarzamy między innymi wczesne jednostki SS. Więcej informacji www.ariergarda.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfenAuge Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 zachodniopomorskie... :)Lecz RAS [reko airsoft] przedewszystkim... Niestety nie dysponuję bronią na ślepaki tym bardziej na cartdridge...Ale wczesne okresy jak najbardziej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sani_WH Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 WolfenAuge nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale to chyba ty powinieneś wiedzieć jaką dywizję chcesz odtwarzać, a nie my... Trzeba przyznać, że zadałeś jedno z ciekawszych" pytań na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfenAuge Napisano 28 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Jak już napisałem jest to dylemat.Chciałem LSSAH, ale mają same porażki...Totenkopf ciekawy, ale mało walk stoczyli... Będzie to ostatnia deska ratunku.Galicyjska odpada- ponieważ to nie byli Niemcy...Dirlewangler - psychopaci itp. może być ciekawe ,ale on nie szanował swoich żołnierzy.Das Reich - narazie nie wiadomo mi o nich dużo, niestety czas mnie nagli.I dziękuję za wasze posty , i za Twoje uznanie Sani_WH .Muszę zmykać... Jutro po 18 sprawdzę, co mi tutaj napisali forumowicze, niestety wcześniej nie mogę śledzić wątku.Czekam i pozdrawiam,zdrowia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 SS-VT Germania. Rekonstrukcja dosyć trudna - ma ktoś WZT niemieckich BGS dla SS ad 1939 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 GroSS Deutschland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Jezus Maria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.