tyfus Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 przy okazji nawinął się zaskroniec. jak mnie zobaczył zrobił odwrotkę udając trupa :)nie wspomnę o smrodzie, który zaczął z siebie wydobywać w celach obronno-odstraszających :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 muszę powiedzieć, że pierwszy raz takiego duuuużego zaskrońca spotkałem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 i na koniec - helikopter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Panowie czapki z głów (przeciwnie do bohaterki). Purchawka -gigant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Syn mówi że wygląda jak kupa słonia, a wg mnie to jajo z Obcego". od 30 lat chodzę po lesie i takiego mamuta nigdy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 A tego teraz pełno-opieńka miodowa, pasożyt drzew,a dla nas całkiem, całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 W końcu opanowałem zmniejszanie fotek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 no janczar fajne poroże, ja też ostatnio na grzybach trafiłem:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablorex Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 To u Was po lasach o tej porze roku jeszcze takie grzybsony, no no gratuluje. Szkoda tylko ze na kolejne grzybobrania trzeba bedzie czekac blisko roczek:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Ładniutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 I największy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 dzięki Gniewkos to jest jeden róg a wielka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Kolego arci, pytasz co to za grzyb! kol. Święty juz napisał:) Kozia Broda" to nazwa potoczna, orginalna nazwa, że sie tak wyrażę to Szmaciak gałęzisty... mimo, że jest pod ochroną to miałem okazję go jeśc [sam zarwałem:)] smakuje trochę jak boczniak ale jest bardziej chrupiący i miły armat się unosi przy smażeniu, tylko problem jest z czyszczeniem bo dużo brudu łapie w te dziurki.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 dzisiaj będąc w lesie trafiłem takie szabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 a tak wygląda wieniec ten róg na dole to ten znaleziony jak bylem na grzybach a ten na górze znaleziony w tym samym miejscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Monotematycznie-prawie same podgrzybki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Trochę fotek z wcześniejszych zbiorów.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Ja w tym roku NIC nie nazbieralem :/!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.