mikipad Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Witam, jak w temacie. Szkoda, że nie wykopanay, byłaby większa satysfakcja ale cieszy bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Witam!Ja tam bym się bardziej cieszył z orła z szuflady niż z gównianego wykopka...Ładny, gratulacje.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Zależy, co kto lubi - orzeł z szuflady na pewno będzie w pięknym stanie i z kolekcjonerskiego punktu widzenia jest cenniejszy niż wykopek", ale dla poszukiwacza najcenniejsze jest znalezisko wyjęte osobiście z ziemi. Wiem, poszukiwania to nie tylko gleba i łopata, ale dla mnie te wykopane są najbardziej wartościowe. No i nie każdy wykopek musi być gówniany", naprawdę czasami z ziemi lub piasku wychodzą perełki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 mam mieszane uczucie czy jest orginał,może fotki ptaka z tyłu,i o dobrą fotkę korony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Hmmm... Trochę pachnie robotą z lat 80-ych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 podobne mój zakupiony około 8 lat temu w bytomiu jako orginał,wiedząc że lewy i tak go wciągnełem za 50 zł.dla porównania,teraz się przydał.proszę o foty wtedy ustalimy co to za ptaszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 może ta sama matryca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 A nie pisałem, wykopany to wykopany, wątpliwości co do oryginalności raczej nie ma i radocha zawsze większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 tutaj jest mój orzełek i jest oryginalny - wykonany z białego metaluhttp://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=651870#835539jeśli ktoś chce fotki korony to mogę wstawić dopiero jutro jak będę w domu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 nie na wszystkim się znam, zresztą jak każdy, ale jeżeli z abcinej szuflady" to nie sądzę iż Owa babcia zakupiła ptaszka gdzieś na bazarze. ale nie o tym chciałem... nie ważne czy szuflada czy matka ziemia". cieszy jednako. ja kiedyś zakupiłem EK i po jakimś czasie odsprzedałem bo nijak nie sprawiał mi tej radochy z samodzielnego odnalezienia. Mikipad - Ty go znalazłeś ! nie ważne gdzie. jesteśmy eksploratorami a to nie znaczy że tylko za pomocą piszczały". pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Panowie !!! Więc jak ??? Oryginał czy nie ???Babcia zeznaje, że w szufladzie nikt nie grzebał od conajmniej 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Panie Łukaszu......ŻADEN WYKOPANY ORZEŁ Z KORONĄ NIE JEST GÓWNIANYM WYKOPKIEM" !RUTUSPs' jak na moje może być oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Święte słowa.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Podepnę się pod wątek jeżeli można.Osobiscie ich nie wykopałem więc proszę o informację czy orzełki są dobre i jezeli można o dokładne określenie ich wzoru.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 bez namacalnego spojrzenia ciężko będzie określić,nie jest to jakiś tam orzełek mobilizacyjny tylko solidny i polski,a polacy szajsu do 39 r nie robili.orzełek jest lekko podejrzany może foty na priw,chętnie wymienię się fotkami lepszej rozdzielczości.proszę nie brać mojej odp.jako ataku,chcę rozwiązać problem,doskonale wiemy że obecnie rynek jest zasypany różnymi lewiznami.pozdrawiam,stg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.